İstanbul'un dört bir yanında kutlamalar

İstanbul'un dört bir yanında kutlamalar
Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde sonucun belli olması ile birlikte vatandaşlar ellerinde bayraklarla Saraçhane'deki İBB binası önünde toplanmaya başladı.

tanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) seçimlerinde sonucun belli olmasıyla birlikte Saraçhane'deki İBB binası önünde çok sayıda yurttaş ellerinde bayraklar, ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk posterleri ve seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resminin olduğu posterlerle toplandı.

k2-032.jpg

Polis barikatlarla İBB binası önünü kapattı ve olağanüstü önlem aldı.

Onlarca yurttaş hep bir ağızdan 'İmamoğlu'na mazbatayı ver" ve " bizim gençliğimiz var" diye slogan atarken İBB önünde davul zurnalar çalınıyor. Kutlamalara yoldan geçen yurttaşlar kornalarla destek veriyor.

k3-021.jpg

BEYLİKDÜZÜ'NDE ARAÇ KONVOYU

İmamoğlu'nun seçimi kazandığının belli olmasının ardından Beylikdüzü E-5'te de araçlarındaki vatandaşların konvoy halinde seçimi kutladıkları görüldü.

Vatandaşlar korna çalarak ve araçlarından Türk bayrakları çıkararak seçimi kutlamaya başladı.

CHP GENEL MERKEZİ ÖNÜNDE KUTLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçimden zaferle çıkmasının ardından yurdun çeşitli bölgelerinde vatandaşlar seçim sonuçlarını kutlamaya başladı.

YSK’nın tartışmalı kararının ardından yenilenen İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nu yeniden başkan seçilmesinin ardından halk CHP Genel Merkezi önüne aktı. Halk sonuçları coşku içinde kutladı.

CHP Genel Merkezi önünde yapılan kutlamaları Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Deniz Demir sosyal medya hesabından paylaştı.

İSTİKLAL CADDESİNDE SEÇİM KUTLAMASI

İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'ni dolduran vatandaşlar da seçim sonuçlarını coşku ile kutlamaya başladı.

 

İstiklal Caddesi'ni dolduran vatandaşlar, kutlamalar sırasında ayrıca "hak hukuk adalet" sloganları attı.