İşte Erdoğan’ın talimatıyla atılan manşetler

İşte Erdoğan’ın talimatıyla atılan manşetler
İstanbul’da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yarın medyada çok daha önemli bir şey göreceksiniz” diyerek Ekrem İmamoğlu’nu hedef göstermişti. Erdoğan’ın işaret ettiği İmamoğlu-Küçükkaya görüşmesi gizlenmemesine rağmen “bir sır” gibi lanse edildi.

Yeniçağ / İstanbul

İstanbul’da tekrarlanacak seçimler öncesi uzun bir süre meydana inmeyen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün İstanbul’da vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan, konuşmasında çok sert ifadelerle Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu’na yüklenirken, “Yarın medyada çok daha önemli bir şey göreceksiniz. Bu televizyon programı öncesi moderatörle nerede, nasıl buluştular, bunu göreceksiniz” ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan’ın bu açıklamalarının ardından bugün atılan gazete manşetlerinde söz konusu görüşme “bir sır” gibi lanse edildi.

Moderatör İsmail Küçükkaya’nın programdan önce de Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım’la görüştüğünü ifade etmesine rağmen, İmamoğlu-Küçükkaya görüşmesinin bu şekilde hedef gösterilmesi dikkat çekti.

Erdoğan’ın işaret ettiği görüşme üzerinden İmamoğlu’nu hedef alan bazı manşetler şöyle:

İlgili Haberler