İşte kazandıracak kupon! iddaa uzmanı Eray Erollu sizin için yazdı

İşte kazandıracak kupon! iddaa uzmanı Eray Erollu sizin için yazdı
Futbola, Rizespor-Fenerbahçe maçıyla merhaba dedik. Geçen sezon ligin son maçında kozlarını paylaşan iki ekip, bu sezon ligin ilk maçında karşılaştı. Seyircisiz maçların seyir zevki olmuyor. Ev sahibi avantajı da otomatik olarak ortadan kalkıyor.  Sezon başlangıcında hepinize bol şans diliyorum.

İlk hafta maçları her zaman sürprize açık karşılaşmalardır. Hele seyircisiz maçlarda tahminde bulunmak hem bahisçileri hem de yorumcuları zorlamaktadır.

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

Unutmayın "En iyi tahmin kendi tahmininizdir" diyerek. Yorumlarıma geçiyorum.

Sivasspor-Alanyaspor (Tahmin: 0 - Oran: 3.10)

Geçen sezonu 4. sırada bitiren Sivasspor, 5. sırada bitiren Alanyaspor'u konuk edecek. Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç, Paul Papp, Samba Camara gibi yıldızlarını elinde tutamayan Sivasspor bu oyuncuların yerine, bedelsiz futbolcuları kadrosuna kattı. Sivasspor'un ne derece başarılı olacağını kestirmek zor.

Alanyaspor 13 futbolcusuyla yollarını ayırdı. Yerlerine de 6 oyuncu aldı. Alanyaspor da Sivas gibi kapalı kutu. Ne yapacağını kestirmenin imkanı yok. Yeni oyuncuların performansı karşılaşmanın kaderini belirleyecek. Geçen sezon Alanyaspor, Sivaspor ile evinde 1-1 berabere kalmıştı. Rövanş maçında da rakibine 1-0 yenilmişti.

Bu karşılaşmada 2 takımın birbirlerine üstünlük sağlayacağını düşünmüyorum. Beraberlik tercihim. (Tahmin: 0-Oran: 3.10)

Fatih Karagümrük- Yeni Malatyaspor  (Tahmin: 1 - Oran: 2.50)

Süper Lig'in yeni takımı Fatih Karagümrük, bana göre ligin en şanslı takımlarından biri. Futbol aşığı semtin evlatları, takımlarını seyircisiz maçlarda apartmanların çatılarına çıkarak destekliyor. Böyle olunca da futbolcular yalnız olmadıklarını hissediyor.

Yeni Malatya düşme kaldırılmasa bir alt ligde mücadele edecekti. Transferde takviyeler de yaptı Malatya ekibi. Ama karşısında takım oyunu oynayan Fatih Karagümrük bulacak. (Tahmin: 1 - Oran: 2.50)

Galatasaray- Gaziantep (Tahmin: 1 - Oran: 1.42)

Galatasaray geçen sezon kayıpları oynadı. Fatih Terim ve öğrencileri seyircisiz maçlarda tel tel döküldü. Bu sezon eksik bölgelere iyi takviyeler yaptı Sarı-Kırmızılı ekip. Aslan ilk yarının ilk maçında deplasmanda Gaziantepspor'u 2-0 yendi. İstanbul'daki maçta ise 3-3 berabere kalarak 1'er puanı kurtardı.

Ligi 8. sırada bitiren Gaziantepspor, bu sene ciddi takviyeler yaptı. Gremio’dan alınan 29 yaşındaki André Felipe Ribeiro de Souza’nın, Brezilya Milli Takım formasını kalabalık futbolcu havuzunda 4 kez giymiş olması dikkat çekiyor. Gaziantep bu futbolcudan çok şey bekliyor. Galatasaray savunmasını zorlayacağını düşünenlerdenim.

Bu maç seyircili olsa banko Galatasaray kazanır derdim. Ama İstanbul takımı zorlansa da bu maçtan 3 puanı alarak hanesine yazdırır düşüncesindeyim. (Tahmin: 1 - Oran: 1.42)

Trabzonspor-Beşiktaş (Tahmin: 0 - Oran: 3.05)

Lig'in ilk maçının en zor ve zevkli geçmesi beklenen karşılaşması. Karşılaşmanın seyircisiz oynanacak olması İstanbul ekibinin en büyük avantajı. Beşiktaş'ı televizyondan da olsa Yunanistan'da oynan Paok mücadelesini izledim. 3-1'lik karşılaşmada Beşiktaş iyi top oynadığı anlar da oldu. İlk yarının son anlarında Beşiktaş'ın kaçırdığı gol hala gözümün önünde.

Trabzonspor geçen sene şampiyonluğu elinin tersiyle itti. Taraftarlar "O sene bu sene" diyerek yeni sezona başlayacak. Trabzon taraftarları hala şampiyonluğun nasıl kaçtığını anlamaya çalışıyor. Sezonun ilk maçında Trabzonspor'un Beşiktaş karşısında ne yapacağını ben de merak edenlerdenim.

Bu maçta takımların birbirlerine üstünlük sağlayamayacağı düşüncesindeyim. (Tahmin: 0 - Oran: 3.15)

Liverpool- Leeds United (Tahmin: 1 - Oran: 1.22)

Geçen sezonun şampiyonu Liverpool, şiir gibi bir sezon geçirmişti. Bu sezon lige yeni yükselen Leeds United ile karşılaşacak. Bu karşılaşma için sözü fazla uzatmayacağım. Oran düşük de olsa kale gibi maç. Liverpool kazanır. (Tahmin: 1 - Oran: 1.22)

Oranlarda değişiklik olabilir

Toplam oran: 41.96