İstifası istenen kulüp başkanına babası sahip çıktı: Taraftarlara 'Balık beyinliler' dedi!

İstifası istenen kulüp başkanına babası sahip çıktı: Taraftarlara 'Balık beyinliler' dedi!
Altay'da üst üste 6. yenilgiden sonra taraftarlar başkan Özgür Ekmekçioğlu'nu protesto etti. Özgür Ekmekçioğlu'nun babası Rafet Ekmekçioğlu ise hem taraftarlara, hem de görevinden ayrılan Mustafa Denizli'ye tepki gösterdi

Altay''da üst üste alınan yenilgiler ve teknik direktör Mustafa Denizli''nin görevden alınmasından sonra taraftarlar başkan Özgür Ekmekçioğlu''na tepki gösterdi.

Son olarak Denizli''siz çıktığı ilk maçta Alanyaspor''a da kendi sahasında yenilen ve üst üste 6. mağlubiyetini alan Altay''ın taraftarları Ekmekçioğlu''na istifa çağrısı yaptı. Taraftarlar maçtan sonra teknik direktör Mustafa Denizli lehine de tezahüratta bulundu.

Başkan, sessizliğini korurken babası Rafet Ekmekçioğlu ise sert bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ekmekçioğlu, şu ifadeleri kullandı:

- Bölgesel Amatör Lig’e düşmek üzere olan takımı 5 yılda gece gündüz çalışarak Süper Lig’e taşıyan yönetime saygısızlı yapmak hiç yakışmıyor. 

- Dün, ‘Şampiyon yap bizi heykelini dikelim’ diyen taraftar bugün, ‘İstifa et’ diyor. 

- Balık beyinli olanlar her şeyi çabuk unutuyor. 

- Mustafa Denizli, Altay 3’üncü Lig’deyken neredeydi? Bir defa kulübün önünden geçmedi. Şimdi mazlumu oynamasın. 

- 13 maçtır takım dökülüyor. Bu takımı teknik direktör Mustafa Denizli kurdu. 3’üncü Lig’de sesi çıkmayan yüreksizler Süper Lig’de ötmeye başladı.