Çoban köpekleri ormanda genç kızı parçaladı

Çoban köpekleri ormanda genç kızı parçaladı
İtalya'nın güneyindeki Calabria Bölgesi'ndeki Catanzaro civarında piknik yeri arayan Pietro Rossomanno isimli genç kız, koyun sürüsünü koruyan 12 çoban köpeğinin saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Kızın ölümüne ilişkin davada, köpeklerin sahibi tutuklandı.

Koyun sürüsünü koruyorlardı

Haberlercom''un haberine göre, Calabria Bölgesi''ndeki Catanzaro civarındaki ormanlık alanda geçtiğimiz sene meydana gelen korkunç olayın detayları ortaya çıktı. 20 yaşındaki Simona Cavallaro isimli genç kız, arkadaşlarıyla piknik yapmak için gittiği ormanlık alanda, çadır kuracakları bir yer aramak için ağaçların arasına girdi.

12 KÖPEK SALDIRDI

Cavallaro''nun uygun bir yer aradığı sırada bir anda ortaya çıkan 12 çoban köpeği, genç kızı parçalayarak öldürdü. Köpeklerin, koyun sürüsünü korumaları için sahipleri tarafından serbest bırakıldıkları tespit edildi. Koyun sürüsünü koruyan çoban köpekleri, ormanda önlerine çıkan genç kızı parçaladı.

TUTUKLANDI

Feci olayın davası ise geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Mahkeme heyeti, köpekleri serbest bırakarak insanların hayatını tehlikeye attığı tespit edilen Pietro Rossomanno''nun tutuklanmasına hükmetti.

ARKADAŞI KURTULMUŞ

Diğer yandan olay anında Simona Cavallaro''nın yanında bir kız arkadaşı daha olduğu ancak onun köpek saldırısından şans eseri kaçarak kurtulduğu belirtildi. Köpekler ise diğer kızı kaçırmalarının ardından Cavallaro''ya yöneldi ve genç kızı öldürdü.

 

İlgili Haberler