İYİ Parti-CHP iş birliğinde 'Üsküdar krizi' iddialarına yalanlama

İYİ Parti-CHP iş birliğinde 'Üsküdar krizi' iddialarına yalanlama
İYİ Parti-CHP iş birliğinde geçtiğimiz gün gerçekleşen sürpriz zirvede Üsküdar konusunda kriz yaşandığı iddialarına yalanmama geldi. Üsküdar için adı geçen CHP'li Mehmet Bekaroğlu, Akşener ile gerçekleştirdiği görüşmeyi anlattı.

RS FM'de yayınlanan Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle programına konuk olan Mehmet Bekaroğlu, sürpriz Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesinde Üsküdar krizi çıktığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener'in kedisini aradığını söyleyen CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, "Sayın Meral Akşener beni aradı. Bana kayınço der. Bana 'Vallahi ben bunları söylemedim bunların hepsi spekülasyon" ifadelerini kullandı. 

Bekaroğlu, "Bana 'Vallahi ben bunları söylemedim bunların hepsi spekülasyon. Sadece Kılıçdaroğlu'nun Üsküdar'da Bekaroğlu'nu aday yapmak istediğini söylediğini ve ben partime oy vermeyecek miyim' dediğini söyledi, güldük" şeklinde konuştu.

Üsküdar adaylığına adının geçmesini de değerlendiren CHP'li vekil "Benim adaylık gibi bir niyetim yok, talebim yok. Ama Üsküdar'da böyle bir şey olmuş genel başkana aktarmışlar o da böyle bir şey düşünmüş. Kendisine benim talebim olmadığını söyledim" dedi.

İlgili Haberler