Ali Kıdık'tan flaş iddia! Murat Ongun'un özel bilgilerini THY medyaya servis etmiş

Ali Kıdık'tan flaş iddia! Murat Ongun'un özel bilgilerini THY medyaya servis etmiş
İmamoğlu'nun yer aldığı MOBESSE kayıtlarının basına servis edilmesine ilişkin tartışmalar gündemdeki sıcaklığını korurken şimdi de THY Basın Müşaviri Yahya Üstün’ün İBB Sözcüsü Murat Ongun'a ait seyahat bilgilerini medyaya servis ettiği iddia edildi.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün’ün 40 ayrı şirketteki yönetim kurulu üyeliğinden sonra THY’nin Aydın Çıldır Havalimanı’nda kurulu THY Uçuş Eğitim ve Havalimanı İşletme AŞ’de yönetim kurulu üyesi olduğu açıklayan İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık''tan Üstün''e ilişkin çarpıcı bir açıklama daha geldi.

Kıdık, İBB Sözcüsü Murat Ongun''a ait seyahat bilgilerinin THY Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından basına servis edildiğini açıkladı.

Kıdık paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"SKANDAL THY’nin 41 ayrı şirkette 41 yönetim kurulu üyeliği bulunan Basın Müşaviri @yhyustun''ün İBB Sözcüsü @Mrt_Ongun''un seyahat bilgilerini medyaya servis ettiği iddia edildi. Ben buna inanıyorum. Dikkat edin, seyahat gizliliğiniz @TK_TR yok artık."

İMAMOĞLU SERVİS EDİLEN GÖRÜNTÜLERİ İÇİN YARGIYA BAŞVURDU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisinin çekildiği MOBESE görüntülerinin yayınlanması üzerine savcılığa başvurdu.

İmamoğlu''nun, İngiliz Büyükelçi ile buluştuğu iş yemeği ile ilgili MOBESE görüntülerini kanunsuz bir şekilde temin edip yayan kişiler hakkındaki suç duyurusu, avukatları tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na verildi. Sorumlular hakkında kamu davası açılması istenen dilekçede, bu suçları işleyenlerin kanunen 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanması gerektiği vurgulandı.

İlgili Haberler