İYİ Parti Şarköy İlçe Başkanı Çakar mazbatasını aldı

İYİ Parti Şarköy İlçe Başkanı Çakar mazbatasını aldı
İYİ Parti Tekirdağ Şarköy İlçe Başkanlığına seçilen Yıldıray Çakar, beraberindeki ilçe yöneticileri ve partililerle birlikte İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.

TEKİRDAĞ- ŞARKÖY / HALİL ACAR / YENİÇAĞ 

30 Aralık 2020 Çarşamba günü gerçekleştirilen İYİ Parti Şarköy İlçe Başkanlığı 1.Olağanüstü Kongresinde Şarköy İlçe Başkanlığına seçilen Yıldıray Çakar Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Mazbata törenine İYİ Parti İlçe Başkanı Yıldıray Çakar ve çok sayıda partili katıldı.

mazbata-1.jpeg

Mazbatasını aldıktan sonra bir konuşma yapan Yıldıray Çakar, "İYİ Parti Şarköy İlçe teşkilatı olarak Şarköy de adından çok söz ettirecek bir yönetim oluşturduk. Arkadaşlarımla birlikte bu yolda bizlere verilen görev zarfında elimizden gelenden daha fazla bir çalışmayı göstermek için geceli gündüzlü birlikte bir çalışma içinde olacağız. Önümüzdeki seçimler için  ister erken ister zamanında olsun partimizi seçimlere hazır duruma getirmek için tüm enerjimizi kullanacağız. Bizler ekip olarak elimizden gelen her şeyin en iyisini gerçekleştirmek  için tüm enerjimizle gecemizi gündüzümüze katarak partimizi en iyi seviyelere yükseltmek için bu yola çıktık. Ülkemize , ilçemize ve partimize hayırlı olsun" dedi