İYİ Parti’den Mersin çıkışı: “Bu adam satılmış”

İYİ Parti’den Mersin çıkışı: “Bu adam satılmış”
İYİ Parti Milletvekili İsmail Koncuk, önceki Mersin Büyükşehir adayları Burhanettin Kocamaz’ın ilgili evraklarını İl Seçim Kurulu’na vermeyen kişi hakkında, “Bu adam satılmış. Satılmış da bu adamı kim satın almış” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Burhanettin Kocamaz’ın adaylık sürecinde yaşananlar hakkında açıklamalarda bulundu. Kocamaz’ın yerine destekleneceği açıklanan Ayfer Yılmaz’ın tanıtım toplantısı öncesinde konu ile ilgili konuşan Koncuk, “Mersin’de yaşananlar, Türk siyaset tarihi açısından koca bir ayıptır.” ifadesini kullandı.

“BURHANETTİN BAŞKAN BUNLARI NE KORKUTMUŞSUN”

Koncuk konuşmasına şöyle devam etti: “Genel Merkezimiz, Orhan Galip isimli bir kişiye, il başkanlığının tavsiyesi üzerine İl Seçim Kurulu’na evrakları götürme yetkisi vermiş. Maalesef görevlerini istismar ettiler. Bundan sonra, Mersinli hemşehrilerimizin iradelerine kilit vuran kişilere sandıkta ders vermesi gerekir. Bu adam satılmış. Satılmış da bu adamı kim satın almış. Burhanettin Kocamaz’ı buradan alkışlıyorum. Bunları ne korkutmuşsun.” ifadesini kullandı.

İlgili Haberler