İYİ Partili Ağıralioğlu, “Devlet devlet olmazsa”

İYİ Partili Ağıralioğlu, “Devlet devlet olmazsa”
Meclis Genel Kurulu’nda konuşan İYİ Parti Grup Başkanvekili yavuz Ağıralioğlu, “Devlet devlet olmazsa her cemaat devlet olmaya kalkabilir” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Meclis’te yaptığı konuşmada cemaat tartışmalarına değindi.

“Devlet devlet olmazsa her cemaat devlet olmaya kalkabilir” diyen Ağıralioğlu, “Erzurum’dan emekli vaiz olarak kalkan bir adamın beş bin yıllık bir devleti, imparatorluklar kurmuş bir milleti ifsad etme cüretini kendinde bulabilmiş olması düşünülmelidir” ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Ağıralioğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

“Devlet devlet olmazsa her cemaat devlet olmaya kalkabilir. Devlet 15 Temmuz kalkışmasından daha evvel idarecileri vasıtasıyla şu mesuliyeti taşımak zorundadır. 15 Temmuz alçaklığı kadar devletimizin düşünmek ve cevabını vermek, hazırlığını yapmak ve bundan benzer organizasyonların cüret sahibi olamayacağı bir ciddiyeti inşa etmek zorunda olduğu yer şurasıdır; Erzurum’dan emekli vaiz olarak kalkan bir adamın beş bin yıllık bir devleti, imparatorluklar kurmuş bir milleti ifsad etme cüretini kendinde bulabilmiş olması düşünülmelidir.”