İYİ Partili Ahmet Çelik’ten KRT TV'ye ziyaret

İYİ Partili Ahmet Çelik’ten KRT TV'ye ziyaret
Basın kuruluşlarıyla görüşmelerini sürdüren İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, KRT TV'yi ziyaret etti.

Genel Müdür Adnan Bulut, Ana Haber Sunucusu Zafer Arapkirli ve Dış Yapımlar Koordinatörü Hamdi Çiçek''le biraraya gelen Çelik, "KRT, güvenilir ve kaliteli yayıncılığıyla izleyicinin yeni seçeneği oldu" dedi.

KRT yayınlarını beğenerek takip ettiğini belirten Çelik, televizyon yayıncılığında; halkın haber alma dışında kültür sanat ve eğlenme ihtiyaçlarının da önemli olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu:

"Kötü niyetli kişilerin elinde her türlü maniplasyona ve dezenformasyona açık olan bir mecrada televizyon yayıncılığı yapmak gerçekten çok büyük bir sorumluluk getiriyor. KRT TV bu sorumluluk bilinciyle yayınlarını sürdüren, vatanın bütünlüğüne ve milletin birlik beraberliğine zararlı yaklaşımlara geçit vermeyen sayılı kanallarımızdan biridir. Bu hassasiyeti dolayısıyla da halkın güvenini fazlasıyla hak etmektedir. Buna kaliteli yayınlarını da ekleyince KRT TV''nin başarısının ana sebepleri ortaya çıkmış oluyor. Emeği geçenleri yürekten kutluyor ve başarılar diliyorum"

Genel Müdür Adnan Bulut, Ana Haber Sunucusu Zafer Arapkirli ve Dış Yapımlar Koordinatörü Hamdi Çiçek de KRT TV hakkındaki düşünceleri dolayısıyla Ahmet Çelik''e teşekkür edip, ilkeli yayıncılık anlayışlarıyla halka hizmete devam edeceklerini belirttiler.

İlgili Haberler