İYİ Partili Ahmet Çelik: Ozan Ceyhun'a sessiz kalanlar milliyetçilik taslıyor

İYİ Partili Ahmet Çelik: Ozan Ceyhun'a sessiz kalanlar milliyetçilik taslıyor
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ozan Ceyhun'un Viyana'ya Büyükelçi yapılmasında 'Sorumluluk hükümetindir' diyerek sessiz kalanlar şimdi milliyetçilik taslıyor." dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Ülkücü Mustafa Eroğlu''nun katili Ozan Ceyhun''un Viyana Büyükelçisi olarak atanmasına MHP''nin "sorumluluk hükümetindir" şeklindeki yaklaşımını hatırlatan Çelik, "Ülkücü Mustafa Eroğlu''nun katili Dev-Yol''cu terörist Ozan Ceyhun''un Viyana''ya Büyükelçi yapılmasında "Sorumluluk hükümetindir" diyerek sessiz kalanlar şimdi milliyetçilik taslıyor." dedi.

Çelik, Türk Milliyetçiliğinin gerçek temsilcisi ve yılmaz savunucusunun  İYİ Parti olduğunu ve bunu da TBMM başta olmak üzere her mecrada ispatladığını belirtirken, "Teröristbaşı Abdullah Öcalan ve kardeşi Osman''la yaptıkları yol arkadaşlığının hesabını Türk Milliyetçilerine veremeyenler, kalkmış Liderimiz Sayın Meral Akşener''e dil uzatıyorlar." ifadelerini kullandı.

Çelik''in açıklamaları şu şekilde;

Boyaları dökülmüş, foyaları ortaya çıkmış sözde büyük, gerçekte küçük beyinli akıl fukaraları, ortakları olduğu iktidarla birlikte düştükleri ihanet çukurunda debelenirken etrafa çamur sıçratıyorlar.

Ülkücü Mustafa Eroğlu''nun katili Dev-Yol''cu terörist Ozan Ceyhun''un Viyana''ya Büyükelçi yapılmasında "Sorumluluk hükümetindir" diyerek sessiz kalanlar şimdi milliyetçilik taslıyor.

Türk Milliyetçiliğinin gerçek temsilcisi ve yılmaz savunucusu olan İYİ Parti, başta TBMM olmak üzere her mecrada ortaya koyduğu icraatları, eylem ve söylemleriyle bunu ispatlamıştır.

Teröristbaşı Abdullah Öcalan ve kardeşi Osman''la yaptıkları yol arkadaşlığının hesabını Türk Milliyetçilerine veremeyenler, kalkmış Liderimiz Sayın Meral Akşener''e dil uzatıyorlar.

İlgili Haberler