İYİ Partili Çelik'ten İdris Yamantürk mesajı

İYİ Partili Çelik'ten İdris Yamantürk mesajı
Güriş Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı İdris Yamantürk, 96 yaşında vefat etti. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, Yamantürk'ün vefatının ardından yayınladığı mesajında, "Türk Milliyetçiliği'nin asırlık çınarı, Güriş Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Sayın İdris Yamantürk'ün vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah'tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." dedi.

Korona tedavisi gördüğü Ankara Güven Hastanesi’nde hayatını kaybeden Güriş Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı İdris Yamantürk, Ankara Gölbaşı Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığına defnedildi.

Yamantürk'ün vefatının ardından İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik bir mesaj paylaştı. Çelik, "Türk Milliyetçiliği'nin asırlık çınarı, Güriş Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Sayın İdris Yamantürk'ün vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah'tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." dedi.