İYİ Partili Koray Aydın: "Milyonlara umut olduk"

İYİ Partili Koray Aydın: "Milyonlara umut olduk"
Kırklareli İl Başkanlığı'nın yeni binasının açılışına katılan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, "Türkiye'nin geleceği ile ilgili oyun kurma kabiliyetine sahip olan İYİ Parti, seçimlerde iktidarın en büyük alternatifidir" dedi.

Partisinin il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek üye katılım törenlerine katılan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, dün Tekirdağ ve Edirne'de gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından bugün de Kırklareli'ndeydi.

Kırklareli İl Başkanlığı'nın yeni binasının açılışını gerçekleştiren Koray Aydın, daha sonra partiye yeni katılan isimlere rozetlerini taktı. Aydın törende yaptığı konuşmada ise gündemine ilişkin  açıklamalarda bulundu.

"İYİ PARTİ TABANINI GÜÇLENDİRMİŞ, MİLYONLARIN UMUDU OLMUŞTUR"

Teşkilatların yoğun ve özverili çabalarıyla İYİ Parti'nin her geçen gün güçlendiğini kaydeden Aydın, "Türkiye'nin geleceği ile ilgili oyun kurma kabiliyetine sahip olan İYİ Parti, seçimlerde iktidarın en büyük alternatifidir. İYİ Parti kendi siyasal zeminini oturtmuş, kuvvetlendirmiş, güçlendirmiş ve etrafına bakan, yeni bir umut arayan milyonlarca insanın arayışına cevap verecek duruma gelmiştir." dedi.

iyiparti-kirklareli4.jpg

RENKLİ GÖRÜNTÜLER: EVLENME TEKLİFİ YAPTI

Öte yandan toplantıda Koray Aydın'ı da şaşırtan renkli bir an yaşandı. Önceki dönemlerde İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunmuş olan Onur isimli  İYİ Partili genç, Büşra adındaki kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu. Genç kızın evlenme teklifini kabul etmesi salonda büyük alkışla karşılık bulurken, Koray Aydın da  iki gencin yüzüklerini taktı.

iyiparti-kirklareli12.jpg