İYİ Partili Lütfü Türkkan: “MHP, AKP’nin günahlarının ortağı olmuştur”

İYİ Partili Lütfü Türkkan: “MHP, AKP’nin günahlarının ortağı olmuştur”
MHP ile AKP arasında hiçbir farkın kalmadığını söyleyen İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, “MHP, AKP’nin yolsuzluk, rüşvet ve ihanet sarmalı içinde boğulan 17 yıllık tüm günah dolu yıllarının da bizatihi ortağı olmuştur” ifadesini kullandı.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Cumhur İttifakı’nın iki ortağı MHP ile AKP’nin arasında hiçbir fark kalmadığını öne sürdü.

Türkkan, sosyal paylaşım sitesinde kendisine ait hesapta konu ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda, “MHP, girdiği Cukka İttifakı ile, AKP’nin yolsuzluk, rüşvet ve ihanet sarmalı içinde boğulan 17 yıllık tüm günah dolu yıllarının da bizatihi kefili ve ortağı olmuştur. AKP ile MHP arasında hiçbir fark kalmamıştır.” ifadelerini kullandı.

“SOSYALİST BULGARİSTAN’IN DUYURULARINA BENZİYOR”

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin, tanzim satışlarla ilgili olarak yaptığı, "Nohut 5.5 lira, mercimek 4.5 liradan bugün satılmaya başlanacak. Pirinci de haftaya kilosu 6 liradan satmış olacağız" açıklamasını da eleştiren Türkkan, “1980’li yıllarda Sosyalist Bulgaristan Cumhuriyeti Plovdiv kasabasında yapılan duyurulara benziyor bu” paylaşımını yaptı.