İYİ Partili Türkkan'dan Özhaseki’ye sert eleştiri: “Kişilik erozyonu”

İYİ Partili Türkkan'dan Özhaseki’ye sert eleştiri: “Kişilik erozyonu”
Özhaseki’nin, “Mansur Yavaş’la bir televizyon programına çıkar mısınız?” sorusuna, “Tayyip Bey izin verirse çıkmak isterim” cevabını vermesi tepkilere neden oldu. İYİ Partili Lütfü Türkkan, bu sözler için, “Kişilik erozyonu” ifadesini kullandı.

İttifakı'nın AKP’li Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mehmet Özhaseki, “Mansur Yavaş’la bir televizyon programına çıkar mısınız?” sorusuna, “Tayyip Bey izin verirse çıkmak, tartışmak isterim” yanıtını vermişti.

Mehmet Özhaseki’nin sarf ettiği bu sözler siyasi çevreler tarafından tepkiyle karşılandı. İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal paylaşım sitesi hesabından, Özhaseki’nin bu sözlerini, “Kişilik erozyonu. Tefessüh etmiş (çürümüş, bozulmuş) bir siyaset figürü. İzin almadan daha neler yapamaz diye düşündüm de...” sözleriyle eleştirdi.

turkkannn.jpg

“BİZ İZİN ALMADAN ÇIKARIZ”

CHP ve İyi Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş da rakibinin bu açıklamalarına yanıt verdi. Yavaş, Polatlı'daki iyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde, “Bu varsayım. Bir gerçekleşsin cevabımızı ona göre veririz. Bir önce duyalım. 'İzin alırsa' diyorsunuz. Ben 'Gitsin, izin alsın' demem. Biz izin falan almadan çıkarız” dedi.

İlgili Haberler