İYİ Partili Yokuş: FETÖ’yü kendi içinizde arayacaksınız

İYİ Partili Yokuş: FETÖ’yü kendi içinizde arayacaksınız
İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, AKP ile FETÖ’nün ülkeyi 15 yıl beraber yönettiğini belirterek, “FETÖ’yü kendi içinizde arayacaksınız, yalanı kendi içinizde arayacaksınız “dedi.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada AKP’li vekillere FETÖ’yü kendi içlerinde araması gerektiğini söyledi.

AKP’nin 15 yıl boyunca ülkeyi FETÖ ile yönettiğini belirten Yokuş, “Ben 40 yıl devlette nasıl devletin yönetildiğini bilen biriyim. 15 yıl FETÖ’cülerle sizin el ele, kol kola ülkeyi nasıl yönettiğinizi de bilirim. 60 tane kamu kurumunda üyesi olan bir sendikanın başkanıydım. Onun için bana sakın yalan yanlış demeyin. Benim sözlerimin hepsi doğrudur” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylediği ‘Ne istediniz de vermedik’ sözünü hatırlatan Yokuş, konuşmasına şöyle devam etti:

“FETÖ’nün yasadışı dinlediği bir sendika başkanıyım. Onun için, bu konuda hepiniz günahkarsınız, vebaliniz var. Eğer bu ülkenin, Cumhurbaşkanı FETÖ’ye ‘Ne istedin de vermedik’ diyorsa, her istediğini vermişse, kimin malını verdi? Benim vergilerimi verdi. Zehir zıkkım olsun verilenler. FETÖ’yü kendi içinizde arayacaksınız, yalanı kendi içinizde arayacaksınız. “