İYİ Parti'nin üye sayısı 200 bini aştı

İYİ Parti'nin üye sayısı 200 bini aştı
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, partisinin üye sayısının 200 bini aştığını ifade etti.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinin geçtiğimiz ay Genel Başkan Meral Akşener liderliğinde başlattığı üye kampanyasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başlatılan kampanya ile İYİ Parti'ye ilgilinin artarak devam ettiğini ifade eden Aydın, üye sayısının ise 200 bini geçtiğini dile getirdi. Günebakış gazetesinde yer alan habere göre Koray Aydın, "Bütün partilerden küsen darılan, ümit kesenlerin yüzü bize dönük. Herkesin ikinci partisi olmuşuz. Bu muazzam bir avantaj. Manisa, Kocaeli, Bursa, Eskişehir gibi şehirlerdeydim. Bu hafta sonu da Kahramanmaraş’a ve Gaziantep’e gidiyorum. Rozet takıyorum. ‘Bu arkadaş AK Parti’den geldi. MHP’den geldi. Bu eski ANAP Merkez İlçe Başkanıydı.’ gibi her taraftan gelen kitlenin devam ettirdiğini ve artarak daha da çeşitlendiğini görüyorum" dedi.

"ÜYE SAYISI 200 BİN CİVARINDA"

"Şuanda Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığında kayıtlı 191 bin üyemiz var" diyen Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

"Bir de bekleyenler var. Bunlarda 200 bin civarında. Çok hızlı büyüttük. Başlangıçta 70, 80 binlerdeydi. Birden bire çok önemsedik ve hızlı büyüdük. MHP’nin 400 küsurde, CHP’nin 1 milyon 200 bin, AK Parti 10 milyon 500 binden 9 milyon 500 bine düştü. Orada çelişki var. Gıyabında yapılan üyeler de olduğu için çok fazla sayılarını da bilemiyorum. Üye sildirmek zaman alıyor. Hedefimiz önümüzdeki yılsonuna kadar 400 bini bulmak. Ondan sonra gidebildiğimiz kadar gitmektir."