İzmir'de kokoreç yerken diline takıldı. Doktorlar bile şaşırtıcı buldu

İzmir'de kokoreç yerken diline takıldı. Doktorlar bile şaşırtıcı buldu
İzmir’in Menemen ilçesinde yaşayan 42 yaşındaki Fatma Yüce’nin kokoreç yedikten sonra dilinde ağrı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Hastanede yapılan kontrollerin ardından Yüce’nin diline iğne battığı ortaya çıktı. Yüce'nin diline yerleşen iğne, operasyonla alınırken, doktorlar durumu şaşırtıcı buldu.

DHA’da yer alan habere göre, İzmir’de öğle yemeği için kokoreççiye giden Fatma Yüce’nin yemek yerken diline iğne battığı ortaya çıktı.

BOĞAZINDA ACI HİSSETTİ

Menemen ilçesinde, arkadaşlarıyla birlikte öğle yemeği için kokoreççiye giden Fatma Yüce, yemek yerken dilinde ve boğazında acı hissetti. Yaşadığı anlık acının üstünde durmayan Yüce, bir süre sonra yutkunurken ve yemek yerken hissettiği boğaz ağrısı nedeniyle doktora gitti.

DİLİNE İĞNE BATTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Yapılan kontrolde Yüce''nin diline iğne battığı tespit edildi. Fatma Yüce''nin dilindeki iğne, operasyonla alındı.

“YEMEK ESNASINDA OLMASI ŞAŞIRTICI”

Özel bir hastanenin Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Murat Songu, "Hastanın dil hareketiyle ağrıyı tarif ettiği durumlarda ayırıcı tanı için aklımıza gelen ilk şey; dil ve ağız tabanı tümörleri. Yaptığımız görüntülemede dilinde bir iğne durduğunu gördük. Daha çok bu tür şikayetlerle başvuruda bulunan hastaların, başörtülerini takarken ağızda tuttukları iğneyi yutmaları sonucu dil kökünde ya da dilde dışarı çıkarılamayan iğne bulunması çok sık rastladığımız bir durum. Ancak bu olayın yemek esnasında gerçekleşmiş olması çok şaşırtıcı" dedi.

“ŞİKAYETÇİ OLMAYACAĞIM”

Kokoreç yerken olayın yaşandığını belirten Fatma Yüce, yuttuğu iğnenin kokoreçten mi yoksa ekmekten mi çıktığını bilmediği için işletmeden şikayetçi olmayı düşünmediğini söyledi. Yaşadıklarını anlatan Yüce, "Boğaz enfeksiyon teşhisi koyuldu ama iğne olduğu ortaya çıktı. Çok şaşırdım. Böyle bir şeyin başıma geleceğini düşünmezdim. Kokorecin içinde miydi yoksa ekmeğin içindeki bir maddeyi mi yutup yutmadığımı bilmediğim için şikayette bulunmayı düşünmüyorum" diye konuştu.

İlgili Haberler