Jandarma Sahil Güvenlik başvuru sonuçları ne zaman

Jandarma Sahil Güvenlik başvuru sonuçları ne zaman
İçişleri Bakanlığı Jandarma Sahil Güvenlik askeri personel alımı başvurularının açıldığını söylemişti. Başvuru süreleri bugün 29 Kasım'da sona eriyor. Peki Jandarma ve Sahil Güvenlik askeri personel alımı sınavı ve başvuru sonuçları ne zaman olacak?

Binlerce vatandaş Jandarma ve sahil ve güvenlik personel alımı başvuruları için harekete geçti. Peki başvurudan sonra süreç nasıl işliyor? Sahil güvenlik askeri personel alımı sınavı ne zaman olacak? TSK işe alımlarla ilgili önemli bilgileri paylaştı. 8 Kasım'da başvuruları başlayan Jandarma ve sahil güvenlik askeri personel alımları 29 Kasım 2018 tarihinde yani bugün sona eriyor. Başvuruları https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris adresi üzerinden kontrol edebilirsiniz.

JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK ASKERİ PERSONEL SINAVI NE ZAMAN

Sahil güvenlik bünyesine Marmara ve Boğazlar Onarım Destek Komutanlığına Büro işçisi ve Temizleme görevlisi/meydancı alımı yapacak. Söz konusu ilan için başvurular ve diğer detaylar Türkiye İş Kurumu üzerinden en geç 30 Kasım 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.Ayrıca adaylardan T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak gibi genel nitelikler aranacak. Sınav tarihi ile ilgili henüz net bir bilgi paylaşılmadı.

JANDARMA SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN

TSK tarafından gerçekleştirilecek olan Jandarma sahil güvenlik akademisi başvuru sonuçları henüz belli olmadı. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz haber sitemizde olacaktır.

SAHİL GÜVENLİK ASKERİ PERSONELİ NE KADAR MAAŞ ALIYOR

Sahil Güvenlik Komutanlığı personellerinin aldıkları net maaş genel olarak 4 bişn lira ile 5 bin TL arasında değişiklik göstermekte olup bu tutara kıdem, tazminat, sınıf, görev, aile, çocuk vb. gibi durumlarında dahil edilmesi ile maaşlar daha da yükselebiliyor.