Marvel, yeni dizisi Hawkeye’ın yayın tarihini açıkladı

Marvel, yeni dizisi Hawkeye’ın yayın tarihini açıkladı
Marvel'in yeni süper kahraman serisi Hawkeye yayın tarihi resmi olarak açıklandı, ek olarak ilk bakış görseli de hayranların beğenisine sunuldu.

Jonathan Igla’nın baş yazarı olduğu, Marvel’in yeni süper kahraman temalı projesi Hawkeye, Disney+ platformu için gün sayıyor. Marvel ve Disney’in ortaklaşa hayata geçirdiği dizinin başrolünde Jeremy Renner yer alıyor. Dün yapılan açıklamada Hawkeye yayın tarihi resmi olarak açıklandı, ek olarak ilk bakış görseli de paylaşıldı.

HAWKEYE İLE KATE BİSHOP KARAKTERLERİ ÖN PLANDA
Diziye ait resmi görseli ilk defa paylaşan Marvel, Hawkeye (Jeremy Renner) ve Kate Bishop (Hailee Steinfeld) karakterlerini öne çıkardı. Dizi; WandaVision, The Falcon, The Winter Solider ve kısa süre önce gösterime giren Loki’den sonra Marvel’in süper kahraman serisine katılan canlı aksiyon yapımı olacak.
Jeremy Renner, çizgi romanlardan tanıdığımız okçu süper kahraman Hailee Steinfeld’in canlandırdığı Kate Bishop ile bir araya gelen Hawkeye rolünde izleyicilerini karşılayacak.

Shift Delete''te yer alan habere göre, haftalık olarak yayınlanacağı belirtilen Hawkeye’ın ilk bölümü 24 Kasım 2021′de Disney+ abonelerinin erişimine açılacak. Dizinin oyuncu kadrosunda; Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James ve Alaqua Cox yer alacak. Ek olarak Black Widow ile Marvel evrenine katılan Florence Pugh da bir kez daha izleyici karşısına çıkacak.
Hawkeye’a ek olarak Disney+ platformunda Moon Knight, She-Hulk, Ms Marvel ve What If…? dizileri de Marvel hayranlarının beğenisine sunulacak. Mevcut Marvel film kahramanlarını ve hikayelerini alternatif olarak ele alan animasyonlu What If…?, 11 Ağustos’ta Disney Plus’a gelecek ve 13 Ekim’e kadar 10 hafta sürecek.