Juventuslu üç futbolcuda coronavirüs tespit edildi

Juventuslu üç futbolcuda coronavirüs tespit edildi
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve İtalya’ya kadar yayılan coronavirüs son olarak Juventus 23 Yaş Altı takımında tespit edildi. Takım oyuncuları ve teknik ekip, karantina altına alındı.

Çin’de ortaya çıkan coronavirüs birçok farklı bölgeye yayılmaya devam ediyor. Coronavirüs salgını tüm dünya genelinde paniğe yol açarken, virüs son olarak İtalya ekibi Juventus’un 23 Yaş Altı takımında tespit edildi.

Yetkililer, oyuncuları ve teknik ekibi karantina altına alırken oyuncuları 8 Mart’a kadar evlerinde kalmaları konusunda uyardı. İtalya’da coronavirüs salgını artmaya devam ederken, İtalya hükümetinin açıkladığı son rakamlara göre, coronavirüs tespit edilen kişi sayısı bin 112 kişi olarak belirtildi. Ayrıca, ülke genelinde coronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı ise 29 olarak açıklandı.

İtalyan sağlık yetkilileri ise, insanlara sık sık uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Sağlık yetkilileri, vatandaşlara toplumdan kaçınmalarını ve başka insanlarla yakın temasta bulunmamaları konusunda uyarılarda bulundu.