Kadın Futbol Ligi'nde ilk maçlar oynandı

Kadın Futbol Ligi'nde ilk maçlar oynandı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün başlayan Turkcell Kadın Futbol Ligi Sağlık Çalışanları Sezonu’nda C grubu maçlarının da oynanmasıyla gruplardaki ilk maçlar tamamlandı.

Günün üçüncü maçında C grubu ekiplerinden Kireçburnu’yla Fomget Gençlik ve Spor karşı karşıya geldi. Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi 2 Nolu sahasında oynanan maçta karşılaşmaya her iki takım da hızlı başladı.
Karşılaşmanın ilk dakikalarında Fomget Gençlik ve Sporlu futbolcuların kazandığı penaltı vuruşunu Tuğba Karataş gole çevirdi: 0-1.
Golün ardından rakip kaleye ataklarını arttıran Kireçburnu, Demet Kılınç’ın ayağından kazandığı golle skoru eşitledi: 1-1. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında sahada hakimiyet kuran Fomget Gençlik ve Spor takımı Tuğba Karataş, ikinci kez penaltıdan olmak üzere, Remziye Bakır (2), Benan Altıntaş ve Aybüke Aykul’la gol bulurken, rakip Kireçburnu da Elanur Laçin ve Derya İşbil’le fileleri havalandırdı. Karşılaşma 6-3 Fomget Gençlik ve Spor’un üstünlüğüyle sona erdi.
GÜNÜN SON KARŞILAŞMASI
Günün son karşılaşmasında ise ALG Spor ile Dudullu karşı karşıya geldi. Maçta baştan sona üstün oynayan ALG Spor, Ebru Topçu (2), Bassiar Toure, Ece Tekmen, Emine Ecem Esen, Medine Erkan ve Esther Ukpong Sunday’ın attığı gollerle sahadan 7-0 galip ayrıldı.