Kahraman polis bebeği ölümden böyle kurtardı

Kahraman polis bebeği ölümden böyle kurtardı
ABD’nin Michigan Eyaleti'nde bir polis memurunun, solunum yetmezliği çeken 3 haftalık bebeği kurtardığı anlar kameraya yansıdı.

ABD’nin Michigan Eyaleti'ndeki Sterling Heights kentinde bir polis memuru, solunum yetmezliği çeken 3 haftalık bebeği, boğulmaktan son anda kurtardı. 

Aileyi sakinleştirdikten sonra bebeğe müdahale eden polis memuru Cameron Maciejewski, solunum yetmezliği çeken 3 haftalık bebeği, ilk yardım uygulayarak yaşama döndürdü.

"SONUÇ KÖTÜ OLURDU"

Sterling Heights Polis Departmanı, "Memur Maciejewski'nin hızlı, sakin, hayat kurtarıcı eylemleri olmasaydı, bu olayın sonucu trajik bir şekilde farklı olabilirdi. Memur sadece bebeği kurtarmakla kalmadı, aileyi teselli eden olağanüstü bir iş çıkardı” açıklamasında bulundu.

3 aylık bebeği ölümden son anda kurtaran Cameron Maciejewski, "Soğukkanlılığımı kaybetseydim, sonuç daha kötü olurdu” dedi. 

abdde-polis-memuru-3-haftalik-bebegi-olumden-boyle-kurtardi-8176-dhaphoto1.jpgabdde-polis-memuru-3-haftalik-bebegi-olumden-boyle-kurtardi-8176-dhaphoto2.jpgabdde-polis-memuru-3-haftalik-bebegi-olumden-boyle-kurtardi-8176-dhaphoto3.jpgabdde-polis-memuru-3-haftalik-bebegi-olumden-boyle-kurtardi-8176-dhaphoto4.jpgabdde-polis-memuru-3-haftalik-bebegi-olumden-boyle-kurtardi-8176-dhaphoto5.jpgabdde-polis-memuru-3-haftalik-bebegi-olumden-boyle-kurtardi-8176-dhaphoto6.jpgabdde-polis-memuru-3-haftalik-bebegi-olumden-boyle-kurtardi-8176-dhaphoto8.jpgabdde-polis-memuru-3-haftalik-bebegi-olumden-boyle-kurtardi-8176-dhaphoto10.jpg