Karaman Sağlık Müdürlüğü tıbbi malzeme satın alacak

Karaman Sağlık Müdürlüğü tıbbi malzeme satın alacak
Karaman İl Sağlık Müdürlüğü, İlaç ve serum satın alacak. Son teklif verme tarihi 17.03.2022 olarak açıklandı.

Basın İlan’da yer alan habere göre, Karaman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık tesisleri için 100 kalem ilaç ve serum alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Sözleşmenin imzalanmasına müteakip, İdarenin yazılı siparişinin tebliğinden itibaren 5 (beş iş günü içerisinde sipariş yazısında belirtilen malzemelerin tamamı teslim edilecektir. Malzemeler idarelerin isteği doğrultusunda peyderpey sipariş edilebilir. (Sözleşme süresinin bitimine 15 (Onbeş) gün kalana kadar, teslim edilmeyen kalem varsa yüklenici, teknik şartname ekinde yer alan dağıtım cetvelinde belirtilen idareye / idarelere yazılı olarak başvuru yaparak idarenin/idarelerin isteği doğrultusunda ilgili kalemin/kalemlerin teslimini veya iptalini sağlamak zorundadır.)

Son teklif verme tarihi 17.03.2022 olarak açıklandı.

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

Yürürlükteki mevzuat gereği, istekliler teklif ettikleri kalemlerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında “Sağlık Bakanlığından onaylıdır” ibaresi bulunan onaylanmış barkod numarasını (ürün numarasını) liste şeklinde teklife ekleyeceklerdir. Listede bulunan barkod numaraları için ayrıca internet çıktısı aranmayacaktır. (İlaçların TİTUBB kayıtlarına ilişkin belge geçerlilik süresi sözleşme süresini kapsayacak şekilde olacaktır. Sözleşme süresi içerisinde teslim edilen ürünlerden TİTUBB kayıtlarına ilişkin belge geçerlilik süresi dolmuş ve yenilenmemiş ürünlerin ödemesi yapılmayacaktır.)

Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığının 2006/80 genelgesi gereği ilaç ihalelerinde sadece ecza depoları ile ihaleye çıkılan ürünlerin imalatçı veya ithalatçı firmaları girebilir.

İlaç deposu ise Sağlık Bakanlığı tarafından verilen ilaç satmaya yetkili Sağlık Bakanlığı ecza deposu ruhsatının aslı veya noter tasdikli sureti, ithalatçı ise Sağlık Bakanlığı ithal ilaç izin belgesi aslı veya noter tasdikli sureti, imalatçı ise Sağlık Bakanlığından alınmış imalatçı belgesinin aslı veya noter tasdikli suretini ihale dosyasında sunacaktır.

İhaleye katılacak olan tüm istekliler Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına(TİTUBB) veya Ürün Takip Sistemine (ÜTS) kayıtlı olduğuna dair belgeyi teklif dosyasına koyacaktır.

Teklif edilen ilaçların Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı barkod numaraları teklif mektubunda belirtilecek veya ayrı bir liste halinde verilecektir. Teklif edilen ilacın barkod numaralarının belirtilmemesi durumunda barkod numarası belirtilmeyen kalemler için verilen teklif değerlendirme dışı bırakılacaktır.