Dev bankadan kötü haber. Kararı duyan herkes tedirgin

Dev bankadan kötü haber. Kararı duyan herkes tedirgin
Dünyanın en büyük bankaları arasında yer alan Citigroup aşı ile ilgili dikkat çeken bir karar aldı. Alınan karara göre, 14 Ocak tarihine kadar aşı olmayan personellerini işten kovacak.

Paramedya''da yer alan habere göre, Citigroup bir süredir aşı olmayan personeli banka binasına almıyor ve bazılarından ise günlük test istiyordu. Ancak son yönetim kurulu toplantısında oldukça sert ve tartışılır bir karar aldı. Bu karara göre, aşı olmayan personele 14 Ocak’a kadar süre verildi.

14 Ocak itibariyle aşı olmayan kişilerin iş akti fesih edilecek. Citigroup, aşı olmayan personel sayısı hakkında net bir bilgi vermedi. Ancak bine yakın kişinin halen aşı olmadığı ve bazılarının evden çalıştığı bazı kişilerin ise günlük test yaptırdığı biliniyor.

CİTİGROUP HAKKINDA

Citigroup Birleşik Bankalar A.Ş. Forbes Global 2000’ne göre dünyanın en büyük şirketi. Mal varlığı 1.9 Trilyon ABD doları bulan şirketin 120.318 Milyar ABD Doları cirosu bulunmaktadır. Ünlü Rockefeller ailesinin bir kuruluşudur. Rothschildlerin yardımı ile kurulmuştur.