Kasap Nusret İngilizcesini kendi övdü ‘İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi’

Kasap Nusret İngilizcesini kendi övdü ‘İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi’
Kasap Nusret Gökçe'nin İnstagram hesabında paylaştığı bir videoda yaptığı konuşma sırasındaki tavırları onun konuşmasını ilk kez gören hayranlarını şoke etti. 

Nusret Gökçe, geçtiğimiz ay Londra''nın merkezine yeni restoranını açmıştı.

Instagram hesabından 40 milyon takipçisi bulunan Gökçe, son paylaştığı videoda sevenlerine İngilizce seslendi.

Londra''nın her zaman büyük rüyası olduğunu ifade eden Gökçe, yabancı diliyle ilgili "İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi!" ifadelerini kullandı

Nusret Gökçe, yayınladığı videoda bu kez hayranlarına İngilizce seslendi.

Gökçe, paylaşımında "Londra hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Londra her zaman benim büyük rüyamdı. Londra''yı çok seviyorum, çok farklı ve tıpkı bir altına benziyor." ifadelerini kullandı.

Nusret Gökçe, "İngilizcen nasıl?" sorusuna ise "İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi!" yanıtını verdi. Ünlü işletmecinin İngilizce konuştuğu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Kasap Nusret Gökçe “Durun, bekleyin. Londra hakkında bir şeyler söylemek istiyorum.” diye başladı.

Daha sonra İngiltere''nin başkentini övmeye devam etti: “Londra benim büyük hayalim. Bir gün, ertesi gün, her gün. Her zaman. Londra''yı seviyorum." ifadelerini kullandı, ''Londra farklı''

Nusret Gökçe’nin videosunu çeken kameraman, daha sonra ona İngilizcesi hakkında ne düşündüğünü sordu. Nusret, tuhaf tavırlarına devam ederek “İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi” yanıtını verdi.

Daha sonra “Biliyorsun” ve “şerefe” diyerek İngilizleri taklit etti ve ardından takipçilerine “Yakında Londra''da görüşmek dileğiyle” diyerek videosunu sonlandırdı.

NUSRETİN KONUŞMA ŞEKLİ VE TAVIRLARI TEPKİ ÇEKTİ 

4.5 milyon takipçi tarafından izlenen video, farklı tepkilere sebep oldu. Nusret''in sesini ilk kez duyan ve konuşmasını ilk kez gören takipçileri birbirinden ilginç yorum yaptı.
Bir takipçi, “Bu adamın konuştuğunu ilk defa duydum” dedi. Bir başkası "Seni seviyorum ama sen neden bahsediyorsun?" ifadelerini kullandı.

Başka bir takipçi ise, “Bence hiç konuşmasa daha iyi olur” dedi. Bir başkası, “Konuşma, sadece eti kes” diye yazdı. 

İlgili Haberler