Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman. Kasımpaşa Beşiktaş maçı saat kaçta. Kasımpaşa Beşiktaş maçı hangi kanalda

Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman. Kasımpaşa Beşiktaş maçı saat kaçta. Kasımpaşa Beşiktaş maçı hangi kanalda
Süper Lig mevcut puan durumuna göre lider konumunda olan Beşiktaş, 32. hafta maçında Kasımpaşa'ya konuk olacak. 3 puan farkla zirvede bulunan Kara Kartal, 3 puanı cebine koyup yerini korumayı hedefliyor. 5 maçtır kazanamayan Kasımpaşa ise Beşiktaş karşısında kazanmak için mücadele verecek. Peki, Kasımpaşa - Beşiktaş maçı ne zaman? Kasımpaşa - Beşiktaş maçı saat kaçta? Kasımpaşa - Beşiktaş maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

Süper Lig’de 31. haftayı 64 puanla bir maç eksiğine rağmen 2. Galatasaray’ın önünde 3 puan farkla zirvede tamamlayan Beşiktaş, 32. haftaya Kasımpaşa mücadelesiyle giriş yapacak. Beşiktaş’ta yoğun maraton öncesinde eksik oyuncuların fazlalığı dikkat çekiyor. Sakatlığı bulunan; Vincent Aboubakar, Bernard Mensah ve Ajdin Hasic’e ek olarak cezalı olan Rachid Ghezzal’le karantinada bulunan Cenk Tosun ile Dorukhan Toköz de kritik maçta görev yapamayacak.

KASIMPAŞA - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

4 Nisan Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. beIN SPORTS HD 1''den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

MAÇIN HAKEMİ HALİL UMUT MELER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig''in 31. haftasında oynanan Fenerbahçe derbisi sonrası maçın hakemi Halil Umut Meler''i eleştirmiş ve ''bir daha maçlarımızda görmek istemiyoruz'' demişti. Bu açıklama sonrasında Beşiktaş’ın Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maça da MHK tarafından yine Halil Umut Meler''in atanması Siyah Beyazlı camiada tepkilere yol açtı.