Kasımpaşa maçının hakemi Beşiktaş taraftarını çıldırttı. Sergen Yalçın isyan etmişti

Kasımpaşa maçının hakemi Beşiktaş taraftarını çıldırttı. Sergen Yalçın isyan etmişti
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 10 gün önce oynanan Fenerbahçe derbisinin ardından maçın hakemi Halil Umut Meler'i eleştirerek 'bir daha maçlarımızda görmek istemiyoruz' diye konuşmuştu. Bu açıklamanın hemen 10 gün sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) Kasımpaşa - Beşiktaş maçına hakem olarak Halil Umut Meler'i ataması olay oldu.

Süper Lig’in 32. haftasında görev alacak hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Kasımpaşa-Beşiktaş maçına Halil Umut Meler’in atandığını açıkladı. MHK’nın bu kararı, Beşiktaş taraftarının tepkisini topladı.

31. haftada Beşiktaş’ın ev sahibi olduğu Fenerbahçe ile 1-1 berabere biten derbide görev almıştı. Üst üste iki hafta Beşiktaş maçına atanan Halil Umut Meler''e ilişkin Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından “Hakem Halil Umut Meler rakibi oyuna ortak etmek için her şeyi yaptı. Hakem arkadaştan hiç memnun değiliz, inşallah bir daha kendisini Beşiktaş maçlarında görmek istemiyoruz. Daha önce de bizim maçları yönetti. Biz böyle enteresan maç yöneten hakemlerle oynamak istemiyoruz. Ortadan yöneten, gördüğünü çalan arkadaşlar gelirse çok iyi olur” ifadelerini kullanmıştı.

Yalçın''ın bu sözlerinin ardından MHK’nın Halil Umut Meler’i bir sonraki hafta Beşiktaş maçına ataması, siyah-beyazlı taraftarın büyük tepkisine sebep oldu. Beşiktaş taraftarı, atamaya sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla tepkilerini dile getirdi.

İşte Beşiktaş taraftarının MHK’nın Halil Umut Meler kararına gösterdiği tepkilerinden bazıları: