Kayseri’deki çirkin saldırıya Beşiktaş’tan çok sert yanıt

Kayseri’deki çirkin saldırıya Beşiktaş’tan çok sert yanıt
Süper Lig’de Beşiktaş’ın Kayserispor’u mağlup ettiği maçta yaşanan gerginliğin ardından Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Dalgakıran, Kayseri Milletvekili ve kardeşinin yumruklu saldırısına uğradığını söyledi. Siyah-Beyazlılar yaşanan bu olaya yayınladığı açıklamayla kınadı.

Süper Lig'de Beşiktaş, Kayserispor'u 2-0 yendiği maçtan sonra ortalık karıştı  Adnan Dalgakıran, Kayserispor cephesinden kendilerine saldırı olduğunu belirtti. Olayla ilgili Dalgakıran, ''Burası Patagonya değil. Milletvekili ve kardeşi tarafından locamız basıldı ve iki arkadaşımız yumruklandı. Bu tür saldırılarda bulunanlar mutlaka cezalandırılmalı. Takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı. 
Beşiktaş Kulübü, Hes Kablo Kayserispor müsabakası sırasında yönetim kuruluna saldırıda bulunan kişileri kınadığını açıkladı.
Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Futbol Takımımızın Süper Lig’in 16'ncı haftasında Hes Kablo Kayserispor ile oynadığı müsabakayı izlemek üzere Bş. Bld. Kadir Has Stadyumu’nda bulunan
Yönetim Kurulu Üyelerimize, karşılaşmayı takip ettikleri locada saldırıda bulunan kişileri şiddetle kınıyoruz. Saldırıyı gerçekleştirenlerin ne Kayseri şehrimizi ne de Kayserispor camiasını temsil etmediklerini biliyor, futbolun güzelliğine gölge düşüren bu tür
olayların bir daha asla yaşanmamasını tememni ediyoruz. Yönetim Kurulu Üyelerimize
yapılan saldırıdan en az bizim kadar üzüntü duyduğuna yürekten inandığımız
BERNA GÖZBAŞI'NDAN TELEFON
Kayserispor Camiasının Başkanı Sayın Berna Gözbaşı,
Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’yi telefonla arayarak üzüntülerini ifade etmiştir. Kulübümüz, Yönetim Kurulu Üyelerimize saldırıda bulunan kişiler hakkında hukuki süreç başlatacak ve sürecin sonuna kadar takipçisi olacaktır."

 

İlgili Haberler