Hikmet Karaman: Beşiktaş'ın pozisyonu var mı?

Hikmet Karaman: Beşiktaş'ın pozisyonu var mı?
Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş'ı 2-1 yendikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş''a 2-1 yenildikleri maçtan sonra konuştu.

Karaman, Beşiktaş''ın sayısız pozisyon kaçırmasına rağmen, "Beşiktaş''ın pozisyonu mu vardı? Sadece uzaktan atılan şutlar" dedi.

Karaman''ın sözleri şöyle:

- Tur atladığımız için çok sevinçliyiz.

- Aslında bu maç kritiği yapılıyor. Ama biz bir öncesine baktığımızda kolay değil. Trabzon deplasmanından geldik. Fenerbahçe deplasman, Galatasaray deplasman. Arada Hatay, Giresun. 15 günde Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzon ve Beşiktaş''la oynuyoruz.

- Maçta bazı bölümlerde daha diri çıksak farklı pozisyonlar olur.

- Cenk ligde uzun bir aradan sonra ilk lig maçına çıktı. Lung sakatlandı, Bilal oynadı, Bilal da kovid oldu, Cenk oynadı. Kaleci antrenörümüzü de kutluyorum burada.

- Daha iyi oynayabilmemiz, daha tempolu olmamız oyun içinde anlar var. 

- Ama son 15 günde bu kadar maçlar oynadık. Başka takım kaldıramaz.

- Biz her hafta 3-4 eksik verdik. Bugün Thiam oynamadı, kritik yerde Uğur oyuna girdi. Orta sahadaki oyuncularımız inanılmaz derecede yoruldu. Oyuncularımız önceki maçlar nedeniyle yorgunluk vardı.

- Beşiktaş''ın karşı karşıya bir pozisyonu var mı? Topa sahip oldular, evet. Golden sonra özellikle ilk devre çok içeri çekildik. Biz süper oynadık falan demiyoruz. Skoru almak için oynadık. Onların pozisyonu uzaktan atılan şutlar!

- Oyuncularımı tebrik ediyorum. Yarı finale çıkmış bir takım. Ama hepsinden en önemlisi Trabzonspor''la bir daha oynayalım diye yarı finalde hedef koyduk.

- Bugün şanslı anlarımız da oldu. Rakip iyi vuramadı. Sonu iyi olan her şey iyidir.