Kayserispor'un hocası Hikmet Karaman kırklara yedilere karıştı. Bu üç karikatürü paylaştı

Kayserispor'un hocası Hikmet Karaman kırklara yedilere karıştı. Bu üç karikatürü paylaştı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, sosyal medya hesabından 3 farklı karikatür paylaştı. Karaman'ın takipçileri, karikatürlere farklı yorumlar yaptı.

Süper Lig’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Süper Lig’de Yukatel Kayserispor’un antrenörlüğünü yapan Hikmet Karaman, entelektüel kişiliğini sosyal medyaya da yansıtıyor. Karaman, Twitter hesabından bu kez de 3 farklı karikatür paylaştı.

Karikatürlerin ilkinde; elinde balta bulunan bir adamın, yumurtaların bulunduğu ağacı baltalarken, bir karganın baltayı gagaladığı görülüyor. İkinci ve üçüncü karikatürlerde ise; kitap okuyanın her duruma açık olduğu, bilgi ve birikimi fazla olana garip gözle bakıldığını gösteriyor.

Deneyimli teknik adamın bu paylaşımları takipçileri tarafından farklı yorumlara neden oldu. Karaman’ın söz konusu paylaşımları, adeta ‘kırklara yedilere karıştı’ deyimini akıllara getirdi.

Hikmet Karaman yönetimindeki Kayserispor, ligde 12 hafta sonunda 15 puanla 13.sırada yer alıyor.

KIRKLAR YEDİLER NE DEMEKTİR?

Üçler, yediler, kırklar olarak da adlandırılanlar, kimliklerini gizlediğine inanılan ve kutup, gavs, evtâd, revâsî, nukebâ ve nucebâ adı verilen kimselerdir.

KIRKLARA KARIŞMAK NE DEMEK?

Evliyalık mertebesine erişmek.

İŞTE KARAMAN''IN O PAYLAŞIMLARI: