Kılıçdaroğlu Kaftancıoğlu’na destek için CHP İstanbul İl binasına geldi. Canlı yayında halka seslendi!

Kılıçdaroğlu Kaftancıoğlu’na destek için CHP İstanbul İl binasına geldi. Canlı yayında halka seslendi!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na destek için İstanbul İl binasına geldi. Kılıçdaroğlu canlı yayında halka seslendi. Kılıçdaroğlu ayrıca yaptığı açıklamada 21 Mayıs'taki Bursa mitinginin adresinin İstanbul olarak değiştirildiğini açıkladı....

Yargıtay, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında kararını verdi Kaftancıoğlu''nun 3 davadan aldığı cezaları onayan Yargıtay, 2 davayı ise düşürdü. Kaftancıoğlu''na siyasi yasak da getirildiğini belirtildi.

Karara CHP’lilerden yoğun tepki gelirken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Kaftancıoğlu''na destek için İstanbul İl binasına geldi.

Kılıçdaroğlu burada toplanan halka seslendi.

Kılıçdaroğlu''nun açıklaması şöyle: 

"Yönetenlere yönetene Erdoğan''a sesleniyorum. Erdoğan sen iki yüzlüsün. Fırsatçısın. Manipülatörsün. Zulmün artık son buluyor. Erdoğan yaklaşan gök gürültüsünü duyuryor musun? Bu gürültü mahallelerini sığınmacılara sattığın insanların gürültüsü. Bu gürültü elektriğini kestiğin insanların karanlıktaki sesi. Özgürlüğün şarkısını duyuyor musun? 

Bütün acımasızlıkları senin zayıflıklarından doğuyor. Evet, sen zayıfsın biz güçlüyüz. Cezalandırmaya çalıştığın Canan''ın arkasında koca bir halk var. 

Unutma Erdoğan, bugün Canan nezdinde vücut bulan halkın iradesi senden büyüktür. Canan yüreklidir, Canan cesurdur, Canan bizimdir.

21 Mayıs''taki mitingin adresi Bursa değil İstanbul''dur!"

Zalimin zulmü karşısında asla geri adım atmayacağız"

İlgili Haberler