Kemal Kılıçdaroğlu: “Erdoğan’ın aile ziyaretleri mizansen”

Kemal Kılıçdaroğlu: “Erdoğan’ın aile ziyaretleri mizansen”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan’ın samimi olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu“ önceden evler ayarlıyorlar. Mizansen düzenliyorlar” şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal D’den Buket Aydın’ın programına konuk oldu. Kılıçdaroğlu, burada gündeme dair açıklamalar yaptı.

Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beylikdüzü ve Ekrem İmamoğu eleştirilerine ilişkin bir soruya, “Saray’dan çıkamayan Erdoğan için mizansen düzenliyorlar” yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Ekrem İmamoğlu, kendisini kanıtladı. Beylikdüzü’ne gitsin de yeşil ala görsün. Beylükdüzü’ne gitsin de hafta sonunda Beylikdüzü’ne Ak Parti partili belediyelerden yüz binlerce insanın nasıl Ekrem Bey’in ilçesine gittiğini o yeşil alanlarda kendisi, eşi çocukları, akrabalarıyla gezdiklerini ve hayatı nasıl tattığını görsün bilsin. Bilemez, göremez çünkü Saray’ın dışına çıkamaz. Beyefendi önce Saray’ın dışına çıkacak. Yoksul mahallere gidecek. Şimdi böyle önceden evler ayarlıyorlar. Mizansen düzenliyorlar, Erdoğan oraya gidiyor sanki halkın içindeymiş gibi. 3 bin kişili bir koruma ordusuyla gezen bir kişi bu ülkeye bir fayda getirmez.”