CHP'li belediyeleri hedef alan Erdoğan'a Kılıçdaroğlu'ndan yanıt

CHP'li belediyeleri hedef alan Erdoğan'a Kılıçdaroğlu'ndan yanıt
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyeleri hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi...

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Kızılcahamam''daki ''Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı''ndaki konuşmasının büyük bir bölümünü CHP''li belediyeleri hedef aldı. Erdoğan; "Bir yıl yalanla bizim yaptığımız işleri kendilerine mal ettiler, İstanbul ve Ankara''da bunu yaptılar, ikinci yıl makyajları döküldü.  Önümüzdeki yıldan itibaren bunların insan içine çıkacak yüzleri varsa, kalmayacaktır" dedi.

KILIÇDAROĞLU''NDAN ERDOĞAN''A YANIT: KISKANIYORLAR

Erdoğan''ın CHP''li belediyelere yönelik sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelerin çalıştığını kaydederek, “Çalışmalarını birileri hazmedemiyor. Kıskanıyorlar." dedi.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

Şanlıurfa’ya gittim elektrik sorunu var. Onlara şu teklifte bulundum.

Önümüzdeki yerel seçimlerde Şanlıurfa’nın belediye başkanlığını CHP’ye verirseniz, güneş tarlalarını kuracağım, elektriği bedava vereceğim dedim… Biz yapacağımız her şeyin sözünü veririz. Belediyelerimiz tıkır tıkır çalışıyor, her kuruşun hesabını size veriyor. Belediye başkanlarımıza ve bize güvenin önümüzdeki süreçte çok güzel şeyler yapacağız” dedi. 

''''OTORİYET YÖNETİMİ DEĞİŞTİRECEKSİNİZ''''

Kılıçdaroğlu ayrıca gençlere seslenerek, “Önce gençlere sesleneyim. Sevgili gençler önümüzdeki seçimin kaderini sizler belirleyeceksiniz. Otoriter yönetimi demokratik yollarla değiştireceksiniz.

Dünya siyaset tarihine başarıyı altın harflerle yazacaksınız. 6 milyon 300 bin genç Türkiye’de Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırdım diyeceksiniz. Sizlere inancım tamdır. Gençler Türkiye’nin kaderini değiştirdikten sonra bu ülkede huzuru, kardeşliği, dostluğu sağlayacağız” diye konuştu.

İlgili Haberler