Kerem Bürsin kim. Kerem Bürsin neden gündem oldu

Kerem Bürsin kim. Kerem Bürsin neden gündem oldu
FOX TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncusu Kerem Bürsin rol arkadaşı Hande Erçel'le katıldığı bir yayında, kafelere gidip maskesiz oturanlara, "Kusura bakmayın ama siz salaksınız" demesiyle gündeme geldi ve sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüdü. Peki, Kerem Bürsin kimdir? İşte Kerem Bürsin’in hayatı…

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile başrolleri paylaşan Kerem Bürsin, canlandırdığı Serkan Bolat karakteriyle gündemde yer alıyor. Rol arkadaşı Hande Erçel ile çektiği bir videoda “Canlı yayın sırasında gerilen Kerem Bürsin “Mesela bu kafelere gidiyorsunuz ya… Maskelerinizi de çıkarıyorsunuz ya Affedersiniz ama siz salaksınız… “I’m sorry” (üzgünüm) Salaksınız.. Ailelerinizi insanları bir düşünün.” ifadelerini kullandı.

KEREM BÜRSİN KİM

Kerem Bürsin, 4 Haziran 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce, Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.

Kerem Bürsin Kanal D''de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda''da müzisyen Erhan''ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur. Kerem Bürsin, yapımcı Roger Corman''ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

Kerem Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai), Türkiye (Ankara, İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999''da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD''ye yerleşti.

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College''ın pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi. 9 Eylül 2013''te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması Line''ın reklam filminde rol almıştır. Ayrıca Kerem Bursin, Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynadı ve Ocak 2015''te ise Mavi Jeans''in reklam yüzü oldu. Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye''nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirdiler ve daha sonrasında beraber reklam filminde rol aldılar. Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin ikilisi reklamda Maroon5''ın This Love şarkısını seslendirdi. Çiftin ikinci reklam filmleri 2015 Eylül''de gerçekleşti.

Kerem Bürsin, 2016''da Serenay Sarıkaya ile birlikte üçüncü reklam filminde rol aldı. 2016 Ağustos''ta Kerem Bürsin''in Mavi Jeans markasıyla anlaşması son bulmuştur.

Günümüzde ise Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan Bolat karakterine hayat vermektedir.