Kerem Bürsin'den Elit İşcan açıklaması!

Kerem Bürsin'den Elit İşcan açıklaması!
Blu TV yayınlanan Yaşayamayanlar dizisinin setinde Efecan Şenolsun ile Elit İşcan arasında yaşanan taciz skandalıyla ilgili dizi oyuncuları açıklama yaptı. Kerem Bürsin süreci yakından takip edeceğini bildirdi.

Kerem Bürsin'den Elit İşcan açıklaması!

Türkiye'nin ilk vampir dizisi olan Yaşayamayanlar dizisi oyuncusu Elit İşcan, rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından hem sözlü hem de fiziksel tacize uğradığını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Genç oyuncunun bu paylaşımı gündeme damgasını vurdu. Sosyal medyada birçok kullanıcı Elit İşcan'a destek verirken Efecan Şenolsun'na da linç girişimi başlattı.

elit-002.png
Efecan Şenolsun'dan ise açıklama gecikmedi. Şenolsun Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kendisine taciz ve mobbing  uygulandığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Yaklaşık 5 ay önce Elit İşcan ile aramızda 'sözlü' bir olay yaşandı. O güne kadar yakın iki çalışma arkadaşıydık. Ancak o günden sonra hakkımda 'asılsız' bazı iddialarda bulunmaya başladı. Avukatımla aldığım karar neticesinde 5 aydır susuyorum ve bekliyorum. 5 ay içerisinde sektörde hakkımda sürekli konuşarak kamuoyu yaratmaya çalıştı, anlatımları değişti... Kamuoyu yaratmak için gerçek dışı şeyler anlatmaya başladı... Asıl bu 5 aydır bana taciz ve mobbing yapıldı Bu iddialara karşılık bende bugünden itibaren gerekli hukuksal süreci başlatıyorum. Çünkü iddialar art niyetlidir. Kamuoyundan hukuksal süreç tamamlanana kadar duyarlı olmalarını ve bana karşı başlatılan linç kampanyasına iştirak etmemelerini rica ediyorum" dedi. 

EFECAN ŞENOLSUN KİMDİR?

KEREM BÜRSİN'DEN ELİT İŞCAN AÇIKLAMASI

Yaşayamanlar dizisindeki taciz skandalının ardından dizi oyuncuları sosyal medya hesaplarından süreci takip edeceklerini ve Elit İşcan'a destek verdikleri yönünde açıklama yaptılar.

KEREM BÜRSİN: YAKINDAN TAKİP EDECEĞİM

“Yaşamayanlar setinde söz konusu olaya şahit değildim. Ancak, şiddet, taciz ve cinsiyet ayrımcılığının her türlüsüne karşıyım. Yaşanan olaydan dolayı derin üzüntü duyuyorum. Tanıklardan alınan geribildirimler neticesinde, ilgili oyuncunun hem sette alkollü olmasından hem de rahatsızlık verecek nitelikte hareket etmesinden dolayı sözleşmesi gereği ortak yapım firmalarının, gerekli yaptırımları uyguladıklarından ve/veya uygulayacaklarından şüphem yoktur. Hukuki süreci de yakından takip ediyor olacağım.” 

SELMA ERGEÇ: TACİZİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIM"

Rol arkadaşım Elit'in söz konusu olayına şahit olmamakla beraber, hayatın her alanında olduğu gibi, iş ortamımız olan setlerde de şiddetin, tacizin ve cinsiyet ayrımcılığının her türlüsüne karşıyım. Bu hukuki sürecin yakinen takipçisi olacağım. "  

BİRKAN SOKULLU: YAŞANAN ŞİDDETE TANIK OLMADIM ANCAK...

"Yaşamayanlar setinde bahsi geçen olaya tanık olmadım ancak hayatın her alanında şiddetin, tacizin ve cinsiyet ayrımcılığının her türlüsüne karşıyım. Konuyla ilgili hukuki sürecin de takipçisi olacağım." 

NİLPERİ ŞAHİNKAYA: GEÇMİŞ OLSUN ELİT"
Bir kadın bir erkeğin her hangi bir hareketinden, bakışından ya da sözünden rahatsızlık duyarsa, ortada bir "yanlış anlaşılma" olmadığı kesindir. Geçmiş olsun @elitiscan"