Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çürük yanıtı. Kılıçdaroğlu'na çürük 6'lı masaya sirk çadırı demişti

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çürük yanıtı. Kılıçdaroğlu'na çürük 6'lı masaya sirk çadırı demişti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti'yi tökezletmek için ülkenin en çürük siyasetçisi Kılıçdaroğlu'ndan dahi medet umacak hale geldiler. 6'lı masa diye koydukları yapı sirk çadırına benzer bir hale döndü” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı''nda konuştu. Konuşmasında CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve 6’lı masayı hedef alan Erdoğan “AK Parti''yi tökezletmek için ellerindeki tüm kozları sahaya sürmeye başladılar. Öyle ki ülkenin en çürük siyasetçisi Kılıçdaroğlu''ndan dahi medet umacak hale geldiler. 6''lı masa diye koydukları yapı sirk çadırına benzer bir hale döndü. Yapılacak açıklamaların bile büyükelçilerin onayına sunulduğu bir yerden bahsediyoruz. Masanın gizli ortaklarından yedikleri ayarlar var. Her gün bir HDP''li çıkıp bunlara posta koyuyor, inceden şantaj yapıyor, hiçbirinin gıkı bile çıkmıyor. Kılıçdaroğlu tepesi atınca ortaklarına ''ya bana katılın, ya önümden çekilin'' diye meydan okuyor, kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. Masadaki ortaklardan biri meşrep fitnesine götürüyor iş, yine herkes sus pus. Bunların diktikleri hiçbir sökük vaki değil. Bunlar mı Türkiye''nin terörle mücadele harekatlarını yönetecek?” ifadelerini kullandı.

“PANİKTESİN ERDOĞAN”

Erdoğan’ın ifadelerine sosyal medya hesabı Twitter’dan yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Yine küfür etmişsin. Paniktesin Erdoğan. Ya küfür ediyorsun ya aday aday diye yalvarıyorsun. Bu kadarcıksın. Seçimi kaybettiğini etrafındakiler de biliyor. Senin rejimini besleyen suç unsurlarının vay haline. Şerefli bürokratlara ise çıkış koridorları açmıştık, tekrara gerek yok.” dedi.

İlgili Haberler