Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran soru. Verdiği cevap herkesi şaşırttı

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran soru. Verdiği cevap herkesi şaşırttı
ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümüne, "Hangi futbol takımı, 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde ligden düşmekten averajla kurtulan takımlar arasında yer alır?" sorusu damga vurdu. Yarışmacı, 60.000 lira değerindeki soruyu doğru yanıtlayamadı.

Kenan İmirzalıoğlu sunuculuğunda Atv’de yayınlanan yarışma programı uzun yıllardır yayın hayatına başarılı bir şekilde devam ediyor. Yarışmada çıkan sorulardan bazıları hem yarışmacıları hem de izleyicileri zorluyor.

Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümüne futbolla ilgili bir soru damga vurdu. Hem stüdyodakilerin hem de ekran başındaki izleyicilerin şoke olduğu sorunun cevabı herkesi şaşırttı.

Futbolla alakalı olan soruda, "Hangi futbol takımı, 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde ligden düşmekten averajla kurtulan takımlar arasında yer alır?" denildi.

Sorunun şıklarında ise, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor yer aldı. Yarışmacı, telefon jokeri olmasına rağmen kullanmadı ve Galatasaray cevabını seçti. Doğru cevap ise Fenerbahçe oldu.

FENERBAHÇE 1980-1981 SEZONUNDA AVERAJLA KÜMEDE KALDI

Türkiye futbol liginin en ilginç sezonlarından biri olan 1980-1981 sezonunda küme düşen takım 29 puanlı Çaykur Rizespor oldu. Rizespor'a son hafta aldığı galibiyet yetmemiş ve lige veda etmişti.

İlgili Haberler