Kırkpınar Başpehlivanı Survivor'da ter dökecek. Acun Ilıcalı bombayı patlattı

Kırkpınar Başpehlivanı Survivor'da ter dökecek. Acun Ilıcalı bombayı patlattı
Aday kadrosu şekillenen Survivor 2021'e Kırkpınar Başpehlivanı 'Sarı Fırtına' lakaplı İsmail Balaban, katılıyor. Balaban, korona virüsü atlatan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret ederek, şampiyonluk sözü verdi.

TV100'ün haberine göre, Survivor 2021'e gitmek için hazırlık yapan İsmail Balaban, korona virüsü atlatan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in hayır ve dualarını aldı.

İsmail Balaban'ı, 'Sarı fırtınam' diye karşılayan Başkan Böcek, Balaban'ın Survivor 2021'de yarışacağı için duyduğu mutluluğunu dile getirdi. Balaban, Muhittin Böcek'e bir de şampiyonluk sözü verdi. 

DUALARLA UĞURLANDI

Böcek, "İsmail Balaban'ı şimdi de Dominik Cumhuriyeti'ne gönderiyoruz. Antalya'yı Dominik'te temsil edecek ve tanıtacak. Allah'ın izniyle şampiyon olup gelecek. Her zaman yanındayım. Canla başla kendisini izleyeceğiz. Bu işin üstesinde geleceğinden hiç şüphem yok. Her yeni yıl bir umut. Umudumuz İsmail Balaban'ın başarılı olmasıdır. Şansın bol açık olsun. Survivor, Antalya'dan bir şampiyon çıkaracak. Kendisini dualarla uğurluyoruz" dedi.

"ŞAMPİYON OLUN"

Ünlü güreşçi İsmail Balaban da Başkan Muhittin Böcek'in övgü dolu sözlerine teşekkür ederek, Survivor'da elinden gelenin en iyisini yapacağı sözünü verdi. Dominik'te sadece kendini değil Antalya'yı temsil edeceğini aktaran İsmail Balaban, "Antalya'yı ve güreş camiasını en iyi şekilde temsil edeceğim. Asla pes etmeyeceğim. Şampiyon olup geri döneceğim" dedi.5d74c60aae298b8cd963686a.jpg
 

bursaaaaaaaa.jpg

İlgili Haberler