Kırmızı Oda dizisinde kafaları karıştıran tanıtım

Kırmızı Oda dizisinde kafaları karıştıran tanıtım
Yayınlandığı ilk günden beri büyük beğeniyle izlenen Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde Boncuk karakterini canlandıran Burcu Biricik öldü olarak gösterilmişti. Diziden ayrıldığı düşünülen Boncuk karakterinin yeni bölümde yer alması kafaları karıştırdı.

CNN Türk'te yer alan habere göre, Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı, gerçek hayat hikâyelerinin anlatıldığı Kırmızı Oda dizisinde kafaları karıştıran bir gelişme yaşandı.

Yayınlandığı ilk günden beri büyük beğeniyle izlenen Kırmızı Oda dizisinin önde gelen karakterlerinden olan Boncuk geçen hafta ölü olarak gösterilmişti. Herkesin diziden ayrıldığını düşündüğü oyuncunun, dizinin yeni tanıtımında yer alması kafaları karıştırdı.

YAŞADIKLARI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Dizinin son bölümünde Burcu Biricik’in hayat verdiği Boncuk’un sahnesi damga vurdu. Dizide son birkaç bölümdür Boncuk'un hikâyesi anlatılıyordu. Doktor Hanım'a terapiye gelen Boncuk'un yaşadıkları dikkat çekmişti.

İLAÇLARIN DA ETKİSİYLE HEM DEDELERİ HEM DE CAN’I KAYBETMİŞTİ

Hayalleriyle mutlu yaşayan Boncuk'u bir gün kocası Sadık, gelinlikle beklerken görünce onu Doktor Hanım'a götürdü.

Terapiye başlayan Boncuk, başlarda iyileşmek için çaba göstermiş ve ilaçların da etkisiyle hem dedeleri hem de Can'ı kaybetmişti.

KAMYON ÇARPMIŞTI! HERKES VEDA ETTİĞİ DÜŞÜNMÜŞTÜ

Bu durumdan mutsuz olunca da ilaçları içmeyi bırakmasıyla birlikte sancıları daha da artan Boncuk, son bölümde de Sadık onu terk edince; gelinliği giyip ablasının evinden çıktı. Dedelerin yönlendirmesiyle Can'a doğru koşarken; hızla gelen bir kamyon ona çarptı.

Şebnem Ferah’ın “Hoşçakal” şarkısı ile kapanan bu sahnenin ardından diziyi takip edenler, Burcu Biricik’in (Boncuk) diziden ayrıldığını düşünmüştü.

Burcu Biricik’in sosyal medya paylaşımları da diziye veda ettiğini düşündürtmüştü.