“Kişilik sorunu yaşayanlara inat, demokrasiye sahip çıkacağız”

“Kişilik sorunu yaşayanlara inat, demokrasiye sahip çıkacağız”
Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz, ülkenin genel seçim havasına sokulduğuna dikkat çekti, “Savunduğu değerleri terk ederek kişilik sorunu yaşayanlara inat, demokrasiye ve Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti çatısı altında yarışacağı açıklanan Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın adaylığı, ilgili evraklarının İl Seçim Kurulu’na zamanında verilmemesi nedeniyle düşürülmüştü. Yaşanan bu skandalın ardından İYİ Parti ve Burhanettin Kocamaz tarafından, yerel seçimlerde Demokrat Parti adayı Ayfer Yılmaz’ın destekleneceği açıklanmıştı. Kocamaz, konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda Mersin seçmenine şöyle seslendi:

“MERSİN HALKI BU LEKEYİ SİLECEKTİR”

“Yaşanan bunca kepazelikten sonra Sayın Ayfer Yılmaz Hanımefendiye destek vererek, hukukun üstünlüğünü savunarak Demokrasimize vurulan hançeri çıkarmaya var mısın? Bu seçim yerel seçim olmaktan çıkmış adeta bir genel seçim havasına sokulmuştur. Bu seçim, Mersin üzerinden yaşanan hadiselerle demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiş ve seçime gölge düşürülmüştür! Mersin Halkı Sayın Ayfer Yılmaz’la birlikte bu lekeyi inşallah silecektir.”

“CUMHURİYET DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

“Bütün yaşadıklarımıza ve bize yaşatılanlara rağmen eğilmeden bükülmeden, savunduğu değerleri terk ederek kişilik sorunu yaşayanlara inat! Hak Hukuk ve Adaleti savunmaya, demokrasiye ve Cumhuriyetin tüm değerlerine sahip çıkmaya sonuna kadar devam edeceğiz.”

1-20190316130052.jpg2-20190316130052.jpg3-732.jpg4-429.jpg