Okuduğu kitap üzerine sohbet etmek isteyenler için yeni sosyal medya uygulaması geliyor

Okuduğu kitap üzerine sohbet etmek isteyenler için yeni sosyal medya uygulaması geliyor
Copper'ın kurucusu ve CEO'su Allison Trowbridge kitapseverlerin severek kullanacağı yeni bir uygulama kurma ihtimalinin varlığından bahsetti. Uygulamada gerek ücretli sanal etkinlikle gerekse çoksatan bir kitap hakkında sohbetlerin oluşabileceği ve yazarların yeni gelir kaynakları bulmalarına yardımcı olmasını istediğini açıkladı.

TeknolojiOku''dan alınan bilgilere göre; kitapseverleri mutlu edecek açıklama yapan Copper''ın kurucusu ve CEO''su Allison Trowbridge yeni bir uygulama üzerinden açıklama yaptı. Kurmak istediği uygulamanın planlarını yapan Trowbridge, kitapların etrafında dönen, yazarları ve hayranları uygulama içi tartışmalar ve canlı etkinlikler aracılığıyla birbirine bağlamak istediğini böylelikle de bir sosyal ağ kurmayı planladığını açıkladı.

Trowbridge, "Oyuncular için Twitch, zanaatkarlar için Etsy ve müzisyenler için Spotify ve SoundCloud var" diyerek kitapseverler için mevcut bir uygulama olmadığına dikkat çekti. Bu bağlamda kuracağı uygulamanın hem yazarlar hem de hayranlar için her zaman ücretsiz olacak bir sürümü olmasını planladığını, bu yılın ilerleyen günlerinde ise deneme amaçlı ücretli ek özellikler sunacak premium bir sürümünü oluşturmak istediğini duyurdu.

 

İlgili Haberler