Kıvanç Tatlıtuğ'un milyonluk yeni aracı

Kıvanç Tatlıtuğ'un milyonluk yeni aracı
Uzun süredir ekranlardan uzak olan, dijital projelere yoğunlaşan ve baba olmak için gün sayan Kıvanç Tatlıtuğ (38) doğaya olan düşkünlüğünü ile biliniyor. Tatlıtuğ, kendisine bir elektrikli araç satın aldı. Fiyatı dudak uçuklattı.

 

Uzun süredir TV ekranlarından uzak olan, dijital platformda boy gösteren Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile stil danışmanı eşi Başak Dizer (44), bu ay sonu dünyaya gelecek bebeklerini kucaklarına almak için geri sayıma başladı. Doğaya olan düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren ve elektrikli araç tercih eden Tatlıtuğ’un yeni aracının iyatı dikkat çekti.

ELEKTRİKLİ ARAÇ ALDI
Doğaya düşkünlüğüyle bilinen Kıvanç Tatlıtuğ, kendisi için elektrikli araç aldı. Şehrin kalabalığından çıkıp Kemerburgaz’da bir evde oturan ünlü oyuncu, çekimlerden kalan zamanlarda karavanıyla kamp yapıp, doğa sevgisini gösteriyor. Tatlıtuğ’un yeni aracı için 5 milyon TL ödediği iddia edildi.

Öte yandan Eşi Başak Dizer’le sokak hayvanları için yoğun mesai harcayan Kıvanç Tatlıtuğ’un, Ramazan ayında yardıma ihtiyacı olan ailelere yardım kolileri gönderdiği edinilen bilgiler arasında. Oyuncu, yardımlarının duyulmaması için çaba sarf ediyor.

İlgili Haberler