Komplo teorilerinin odağındaki Bill Gates’ten ortalığı sallayacak salgın açıklaması. Çok acımasız olacak diyerek anlattı

Komplo teorilerinin odağındaki Bill Gates’ten ortalığı sallayacak salgın açıklaması. Çok acımasız olacak diyerek anlattı
Korona virüs salgınında olağan şüpheli olarak gösterilen ve komplo teorilerinin odağındaki Bill Gates, ortalığı sallayacak açıklamalarda bulundu. Gates, salgından korunmak için gösterilen çabanın artırılmaması durumunda gelecek 4-5 ayın çok acımasız geçeceğini ifade etti. Gates ayrıca, aşı üretiminin bahar aylarında iyice artacağını ve çarpıcı bir değişimin yaşanacağını vurguladı.

BBC Türkçe’de yer alan habere göre, korona virüs salgınında olağan şüpheli isim olarak belirtilen Microsoft’un kurucu ortağı Bill Gates, salgına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gates, korona virüs salgınına karşı geliştirilen aşı ve yeni tedavi yöntemleri sayesinde ABD'nin 2021 baharına kadar normale dönebileceğini söyledi.

TV kanalı NBC'ye verdiği röportajda Gates, salgından korunmak için gösterilen çabanın artırılmaması durumunda gelecek 4-5 ayın çok acımasız geçeceğini ifade etti.

"ÇOK ÇARPICI DEĞİŞİM YAŞANACAK"

Gates, aşı üretiminin bahar aylarında iyice artacağını ve çarpıcı bir değişimin yaşanacağını vurguladı.

Aşılardan elde edilen başarılı sonuçlara dair verilerin korona virüs aşısı yaptırma konusunda kararsız kişiler için ikna edici olduğunu uman Gates, insanların salgındaki davranışlarına dikkat etmeleri gerektiğinin altını çizdi, maske ve mesafe uyarısını yineledi.

ABD'de Pfizer ve Moderna aşılarının acil kullanımı için Aralık ayı içerisinde yetkililer bir araya gelecek.

 

İlgili Haberler