Köpeklerin saldırısında kendini savundu karakolluk oldu. Bu tehlikeye kim dur diyecek

Köpeklerin saldırısında kendini savundu karakolluk oldu. Bu tehlikeye kim dur diyecek
Köpek saldırısı sonrası bir gencin hayatını kaybetmesi yeni bir tartışmayı başlattı. Beşiktaşlı isimli bir Twitter kullanıcısı da köpeklerin saldırısından kendini koruduğu için çevredeki vatandaşlar tarafından şikayet edildiğini ve ifade vermek zorunda kaldığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde bir köpeğin saldırısından kaçmak isterken yoldan geçen kamyonun çarpması sonucu 19 yaşındaki bir gencin hayatını kaybetmesi “Başıboş sokak köpeği” tartışmalarını alevlendirdi.

Twitter’da birçok kullanıcı hayvansever dernekler nedeniyle çözülmesi gereken bu konunun görmezden gelindiğini dile getirdi.

Öğretmen olduğu bilinen Beşiktaşlı isimli Twitter kullanıcısı ise kendisine saldıran köpeklerden korunmaya çalıştığı için çevredekiler tarafından şikayet edildiğini ve karakolda ifade vermek zorunda kaldığını söyledi.

Beşiktaşlı, paylaşımında “Çokkkk doğru geçen akşam ders çıkışı bana da saldırdı köpekler kendimi savundum karşı kaldırımdan geçen üç beş kişi bu yaptığınız doğru değil falan dedi bende sinirden küfür ettim şikayetçi oldular gece gece gidip ifade verdim ne olacak bilmiyorum” ifadelerine yer verdi.

Sosyal medyada çok konuşulan diyalog şöyle: