Koray Aydın: "AKP’ye yenilgiyi tattıran İYİ Parti’dir"

Koray Aydın: "AKP’ye yenilgiyi tattıran İYİ Parti’dir"
Balıkesir’de partisine yeni katılan üyeler için düzenlenen programda konuşan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, “AKP’ye yenilgiyi tattıran İYİ Parti’dir” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Balıkesir’de partisinin düzenlediği programa katıldı.

Yeni üyelerin rozetlerinin katıldığı programda konuşan Koray Aydın, “AK Parti’ye ilk defa yenilgiyi tattırdık. Artık AK Parti bir topal ördektir” ifadelerini kullandı.

Yenigaste'nin haberine göre AKP’nin kurulduğu günden itibaren girdiği her seçimden başarıyla çıktığını ancak İYİ Parti’nin kuruluşu ile bu seyrin değiştiğini belirten Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

"AKP BİR TOPAL ÖRDEKTİR"

“Genel başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde mahalli idareler seçimlerinde öyle bir oyun kurduk ki, başarı endeksli bu oyun kurma kabiliyetimiz ile AK Parti’ye ilk defa yenilgiyi tattırdık. Artık AK Parti bir topal ördektir. Türkiye’deki siyaset denklemini değiştiren İYİ Parti olmuştur. Çünkü son yerel ve genel seçime İYİ Parti dışında giren bir yeni parti yoktur. İYİ Parti’nin siyasette yer almasıyla tüm dengeler alt üst olmuştur”

Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın israf içerisinde bulunduğunu belirterek, “Otluk Koyu’nda cumhurbaşkanlığı için makul bir konut vardı. Özal orada gider kısa tatil yapar, gelirdi. Ama Erdoğan’a yetmiyor. Tüm koyu kapattı. 300 odalı yeni bir saray yaptırıyor. 300 odalı sarayda ne yapacaksın? Bu nasıl bir israf düzenidir!” dedi.