Koray Aydın: “Bir yanda israf var diğer yanda milletin ahı”

Koray Aydın: “Bir yanda israf var diğer yanda milletin ahı”
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, “Cumhurbaşkanlığı bütçesinin 1.6 milyar liradan 3.2 milyara çıkardılar. Yani artış yüzde yüz. Bu israfın karşısında ise hakkını alamayan milyonların ahı var” dedi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, ekonomik kriz ve işsizliğe rağmen Cumhurbaşkanlığı2nın harcamalarında tasarrufa gitmemesine dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanlığı bütçesinin 1.6 milyar liradan 3.2 milyara çıkardılar. Yani artış yüzde yüz. Bu israfın karşısında ise hakkını alamayan milyonların ahı var.” dedi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Mersin’de düzenlenen üye katılım töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi.

 “Tesadüfen bir araya gelmedik. Bizi buluşturan ortak noktamız; bu ülkeye aşkla olan bağlılığımız. Bu ülkenin geleceğine uzanan elleri kıracak inançlı ve kararlı insanların oluşturduğu partidir İYİ Parti.”

AKP’NİN TEK YUMRUKLUK HALİ KALDI”

“AK Parti ayakta zor duran bir parti. Bir ayağı yok, topal ördek durumundalar. Ringde sallanan boksör durumundalar. Tek yumrukluk halleri kaldılar, tek yumrukla nakavt olacaklar. Onları da bu duruma getiren sizler, İYİ Parti mensuplarısınız. İYİ Parti olarak Türk siyasetindeki dengeleri değiştirdik.”

“İlk seçimde gidiyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar AK Parti dönemi kapanmıştır. Korku ile ayakta durma stratejileri çöktü. Bugüne kadar topluma saldıkları korku ile iktidarlarını sürdürdüler. Ama korku eşiği aşıldı. Peki nasıl oldu bu? Erdoğan miting meydanında genel başkanımızı tehdit etti, ‘seni hapse atacağız’ dedi. Ama bu tehditlere karşı bir kadın lider, bavulunu alıp çıktı meydana ve dedi ki ‘elinden geleni ardına koyma’ dedi. İşte korku eşiği genel başkanımız Meral Akşener’in bu dik duruşu ile aşıldı.”

“BİR YANDA İSRAF VAR DİĞER YANDA MİLLETİN AHI”

“Türkiye tarihinin en büyük krizini yaşıyor. İşsizlik yüzde 14, genç işsizlik yüzde 27. Önceden dört kişiden biri işsiz derdik, şimdiki tabloya baktığımızda her üç kişiden biri işsiz. Enflasyon rakamları gerçeği yansıtmıyor. Yalanla dolanla gerçeği saklamaya çalışıyorlar ama nafile. Milletimiz gerçekleri görüyor; sandık kurulduğunda tokadı atmaya hazır milyonlar var.”

Cumhurbaşkanlığı harcamalarındaki artışa vurgu yapan Aydın, “İnsanlara tepeden bakan, vatandaşı maraba olarak gören, israfı benimsemiş bir iktidar var karşımızda. Adına ‘külliye’ dedikleri bir saray yaptırdılar para yetişmiyor. Cumhurbaşkanlığı bütçesinin 1.6 milyar liradan 3.2 milyara çıkardılar. Yani artış yüzde yüz. Bu israfın karşısında ise hakkını alamayan milyonların ahı var.”

“TÜRKİYE’DE İYİ PARTİ’NİN BİLEĞİNİ BÜKECEK BİR PARTİ YOK”

“Bu milletin mukadderatına el koyma kararlılığımız devam edecek. Hiçbir seçime hazırlanarak giremedik ama şimdi zamanımız var. Köy/mahalle teşkilatlarımız ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bürolarda oturup, fitne üretme, sosyal medyada önüne gelene yalan yanlış laflarla yüklenme dönemi kapandı. Sahada olacağız, üye kayıt kampanyamıza kendimizi adayacağız ve Allah’ın izniyle partimizi iktidara taşıyacağız.”

“Türkiye’de İYİ Parti’nin bileğini bükecek bir parti yok. İktidar yorgun, mahalle teşkilatları bitmiş, inançlarını kaybetmişler. Türkiye’de ise arayış içerisinde olan yüzde 20’lik bir kitle var. Bu arayış içerisindeki kitlenin birinci alternatifi ise biziz ve iktidara en büyük tokadı da bu kitle vuracak” dedi.