Koray Aydın: "Yeni partiler bizim elimizi güçlendirir"

Koray Aydın: "Yeni partiler bizim elimizi güçlendirir"
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Yomra Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Burada kısa bir açıklama yapan Aydın, "Yeni partilerin artmasının bizim elimizi güçlendirdiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, yerel seçimlerde İYİ Parti'nin kazandığı Trabzon'un Yomra Belediyesi'ni ziyaret etti.

Ziyaretinin ardından belediye binası önünde açıklamalarda bulunan Aydın, AKP'deki yeni parti hareketlerine ilişkin, "İYİ Parti'nin düzeni altı üst ettiğini gördük. Yeni partilerin artmasının bizim elimizi güçlendirdiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Haber61'de yer alan habere göre, AKP-MHP ittifakının seçim kazanma şansının kalmadığını belirten Koray Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

"İYİ Parti'nin varlığı Türkiye'deki düzeni değiştirdi. Son seçimde İYİ Parti katılmasaydı ne olurdu herkes bu sorunun cevabını düşünsün. Düzeni değiştiren demek ki dengeyi değiştiren, ne yaptığını bilen İYİ Parti geçmiş döneme damga vuran bir harekettir. Oy tabanı da oturmuştur. Kendini yenileyerek geleceğe yönelik hareket edebilen bir partidir.

Yeni  ne kadar parti kurulursa o kadar mutlu oluruz. Çünkü yüzde 50 artı 1 denklemi içinde artık en küçülk oyun bile önemi var. Dengeleri değiştirme imkanı var. Türkiye'de bir dönem kapandı. AK Parti MHP bloğunun seçim kazanma şansı artık yok." Ne yaparsan yap kazanır" sözlerinin efsane olduğu yıkıldığını İYİ Parti'nin düzeni altı üst ettiğini gördük. Yeni partilerin artmasının bizim elimizi güçlendirdiğini düşünüyorum. Biz parti olarak her görüşten insanı barındırabiliyoruz. Her kesimden insanları kapsama yeteneğimiz var."

İlgili Haberler