Korona virüsü kaldıramayanlar, sevdikleri ile vedalaşıyor

Korona virüsü kaldıramayanlar, sevdikleri ile vedalaşıyor
Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle acı tablolar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bağışıklık sistemi güçsüz olan ve hastalığı yenemeyecek durumda olan kişiler, sevdikleri ile dijital ortam üzerinden vedalaşıyor.

YENİÇAĞ / İSTANBUL 

Çin'in Wuhan kentinden yayılmaya başlayan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs, Türkiye'de de 1 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden oldu. Ülke genelinde son olarak, 98 hastanın korona virüs teşhisi ile tedavi gördüğü açıklanırken, yetkililer tüm vatandaşların tedbirlere uymalarının hayati önem taşıdığını belirtiyor. 

aadd4348-acff-455e-b925-e7e3f3a0df7f.jpg

DİJİTAL ORTAMDAN VEDALAŞIYORLAR

Korona virüsün özellikle 65 yaş üstü insanlar ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşları etkilediği aktarılırken, hastalığı yenemeyecek durumda olan insanların yakınları ile vedalaştıkları anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. 

Söz konusu görüntüde, solunum sorunu yaşayan bir adam, doktorunun getirdiği tablet üzerinden yakınlarına el sallıyor. 

TÜRKİYE, ÖNLEYEBİLİR 

Uzmanlar, Türkiye'nin korona virüs salgınını atlatabileceği fikrinde birleşirken, zorunlu olunmadığı takdirde sokağa çıkılmamasının virüsün önüne geçmede en önemli yöntemlerden biri olduğu kaydediliyor.